Egelband grimme dl1500

Ik zou graag een egelmat op onze dl1500 zetten, als ik zo'n losse unit kan vinden, moet dan de rollenset er ook uit?
En past dat zo op elke dl1500?

Hoe zit dat?

Deel dit topic

Reacties

johndeere6910
Hadje net 1 week eerder moete zijn heb net 1 in het oudijzergegooit
collega hobbyboer
@johndeere6910

Balen, maar zullen er vast nog meer wezen toch?
JD3010
@collega hobbyboer Kun je dan niet beter een andere kopen waar wel een egelband opzit? Die egelbanden liggen los niet veel, of ze zijn niet best.
johndeere6910
@collega hobbyboer is bijna niks meer van tekrijgen
collega hobbyboer
@JD3010

Ik weet wat ik nu heb.
Ik blijf lekker om me heen kijken en misschien komt er wat op mijn pad, was meer benieuwd hoe het zit, of de rollenset kan blijven zitten, kan er geen duidelijke foto's van vinden.
JD3010
@collega hobbyboer Dat rollenset is er dan uit en vervangen door een mat die over de opvoerband gaat naar de egelband. De egelband zit achter de opvoerband.

Hier staat er nog 1.
traktorpool.nl/details/overige-oogstmachines/…
Ferdinanddijkstra
Kijk even bij de Dewulf bij ons en zie hoe het moet , is wel te doen , heb ook nog wel een losse band liggen , moet je zelf van de winter een frame om maken
johndeere6910
@collega hobbyboer ik zal wel even fotos van mijne maken zaterdag
johndeere6910
@collega hobbyboer heb allern geen orginelele elevator meer maar de rest is nog jet zelfde Mijne zat vroeger ook geen egelband op

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
13