Illustratie van:

Massey Ferguson 6290 - storing autotronic

Mijn mf 6290 heeft een storing van de autotronic
als van richting verandert vooruit of achteruit doet hij het soms niet en soms ook weer wel

iemand een idee wat er aan kan zijn?

Deel dit topic

Reacties

devonvdkroon
Je accu verrot heb het wel is gehad met een new holland die door een slechte accu alleen maar naar voren kon rijden beat lastig als je achterruit de schuur uit wil
MaikMF
Heb je een storing als je het koppelingspedaal intrapt. Zo ja dan kan het de schakelaar zijn die je met het pedaal bedient. Als je van richting verandert zonder het pedaal te gebruiken moet hij het dan wel gewoon goed doen.
Bakker S
De omkeerhendel aan het stuur maakt misschien niet goed contact. Een nieuwe ff proberen. Deze kun je misschien zo wel ff aan sluiten op de stekker. Als hij dan goed werkt weet je dat de oude stuk is. Zelf niet gaan meten want dat levert niets op. Heb het zelfde euvel gehad met een trekker.
Succes
mfjens
Diagnose computer eraan hangen
mfrijder
De powercontrol hendel werkt met "reed contacten" als hier stof is bij gekomen kun je eendergelijke storing gaan krijgen, even het zaakje demonteren en schoonblazen met prslucht dan zou het gemaakt kunne zijn.
oorzaak is iets van verstoord magnetisch veld...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6290 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
18