International 1246 - 1246 goeie trekker?

link.marktplaats.nl/712056290/ wat zijn de aandachtspunten bij aankoop 1246? Waar moet ik op letten?
renault551s

Reacties

dennis ih
Of de motor goed is en of hij goed schakeld,remd en koppeld.
en of de voorwielaandrijving goed werkt.draaiuren van de motor en of hij nog goed compleet is
renault551s
Is die op mp nog goed zo ver je kan zien?
kees 956
@renault551s van de technische staat kun je niks
zeggen van de foto
dennis ih
@renault551s uiterlijk redelijk goed maar om te weten hoe hij technisch is daar kun je beter voor gaan kijken en uitproberen
Wimsumar
Beste Kees956:
Quote @kees 956:
technische staat kun je niks
zeggen van de foto

Eerste indruk is dat deze I.H.-1246 alleen wat 'toeristisch' werk heeft gedaan. Uiterlijk = uitstekend. Mechanisch uiteraard in overeenstemming met de draaiuren maar kan gezien de 'bandjes' nooit (zwaar) overbelast zijn geweest.
mf 6150
Als je goed kijkt zie je dat er plasjes olie bij de achterbrug liggen. Er stonden eerst andere foto's bij en daarop kon je goed zien dat hij bij de achterbrug best wel veel lekt.
Wimsumar
Beste MF6150:
Quote @mf 6150:
plasjes olie

Ja, en de chauffeur heeft last van zweetpoten: z'n voetafdrukken staan op de straat. 😉

[url]i.marktplaats.com/00/s/…]
koenjohndeere
@mf 6150 klopt ja ik wou zeggen heb deze eerder nog niet gezien maar ze hebben hem allen maaar goed schon gepoten en ja op de foto lag er een aardige plas onder
renault551s
Het is wel verweg, dus moet wel zeker van zijn dat ik gaa kijken:) als het überhaupt wat is.
koenjohndeere
@renault551s ja vanaf de foto lijkt het wel wat maar je moet toch even alles naar kijken met eigen ogen en even een stukje rijden dan weet je alles of in iedere geval een hoop!
ErDee
Zo`n Duitse trekker is in het algemeen een stuk betrouwbaarder dan eentje uit Nederland of een ander land. Waarom: In Duitsland moet elke aangemelde trekker naar de TÜV-keuring.
JDFreaky
Persoonlijk vind ik de 1246 1255 1455 956 633 etc... de oude types... de mooiste inters...en naar mijn idee ook de beste...niks geen computerzooi...gewoon starten lopen...en als je er goed voor zorgt gaan ze n eeuwigheid mee.
Ik zou bij n oudje toch wel altijd ff stuur en lagers etc ff checke..
Maar volgens mij heb je bij die oude inters niet snel slijtage
caseinter1455
Dit is waarschijnlijk een Duitse akkerbouw trekker gezien het ontbreken van een ondertrekhaak/kipperknobbel. Zulke trekkers hebben het meestal niet erg zwaar gehad.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1246 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!