Illustratie van:

Ford 8630 - Gezocht werkplaatshandleiding Ford 8630

Hallo mede TF-ers,

ik ben sinds gister eigenaar van een Ford 8630 en ben van plan hem van de winter / voorjaar te gaan opknappen. Hiervoor ben ik nog op zoek naar de werkplaatshandleiding en de gebruikershandleiding. Voor ik verder ga kijken, heeft iemand er toevallig nog een liggen waar hij niets mee doet? Ik hoor het graag.

Groeten

Hekwerk

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Heb wel een betriebs anleitung gevonden bij www.kofo.nl dan bij nederlands dan accesoires en dan manual. kijk de hele lijst van boekjes maar langs staan 2 keer ford boekjes bij boekje is dus wel in het duits
hekwerk
@Fendt926driver, dank je voor de moeite. Duits gaat het denk ik niet worden. Dat werkt toch niet zo prettig. Gewoon Duits gaat nog wel, alleen technisch Duits is weer andere koek,
Fendt926Driver
Op marktplaats staat altijd iemand uit venendaal die allerlei handleidingen op cd rom heeft misschien zit die van jou trekker er ook wel tussen.
anders zou je bij de dealer kunnen vragen of je een boek mag kopieren. heb ik ook al wel eens gedaan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
2