Bewerkte foto's

Het komt mij en er zullen vast ook anderen z8jn de strot uit dat er zoveel (over)bewerkte op de site geplaatst worden de lol van tractorfan raakt er wel een beetje van af zo. Natuurlijk is t ieders recht zijn foto's te bewerken maar hou t wel leuk. Een foto hoort gewoon een foto te zijn.

Deel dit topic

Reacties

Loeideutz
Helemaal mee eens. En zeker als ze dan ook nog om toppertjes beginnen te vragen. Zulke zouden een ban moeten krijgen van een paar dagen.
dx11
Deels mee eens, in zoverre dat ik het niet mooi vind. De lol van tractorfan wordt er niet of nouwelijks minder om.
GROENEDEERE
@dx11 mijn lol om foto's te plaatsen gaat er van af puur omdat die jongens het doen alleen voor de toppers geef anderen ook een kans
Oldtimer-fan
Ben ik het mee eens. Vaak worden k*t foto's over bewerkt om ze zo mooi te laten lijken. 'T moet wel leuk blijven. En als het de 'fotografen' alleen om de toppertjes gaat, kunnen ze beter ophouden hier. Want 't gaat hier niet om de foto's maar om de machines die erop staan.
Boerenjongen16
Mooi topic, erger me er ook dood aan.

Blijkbaar kunnen de betreffende fotograven geen (mooie) originele foto's maken.
CaseSound
Maar als jullie tegen overbewerkt of bewerkte foto's zijn waar blijft het topic tegen slechte kwaliteit foto's die gewoon wazig zijn? als je bewerkte aanpakt moet je ook de onbewerkte slechte foto's aanpakken!
GROENEDEERE
@CaseSound jij snapt em niet
CaseSound
@GROENEDEERE

ik snap hem zeker wel maar als je zoeits wilt aanpakken, gaat aanpakken moet je het niet over een kant scheren maar over 2 kanten dus ook de andere kant aanpakken en daar vallen onbewerkt slechte foto's onder.
bartjuh
@CaseSound
Helemaal mee eens. Ik zie liever een mooi bewerkte foto als een foto die wazig is met heel in de verte een of andere machiene. En dan heb je ook nog van die foto's die langs de weg worden gemaakt dat ze achter een trekker ofzo rijden. donder die troep er eerst maar eens af. Net als dat farmingsimulator gedoe. Dat lijkt ook nergens op
ronald73
Foto's van een dezelfde trekker of machine, waar het enige verschil is dat de foto 2 meter dichterbij is genomen, hoeft wat mij betreft ook niet. Maar okee, het gaat in dit topic over overdreven bewerkte foto's. Nee, hoeft van mij ook niet.
radium45
Quote @bartjuh:
Ik zie liever een mooi bewerkte foto als een foto die wazig is met heel in de verte een of andere machiene.

ik heb al eens gemeend dit soort foto,s te nomineren voor verwijderen maar dat werd mij niet in dank afgenomen. maar je hebt wel gelijk, er staat zon bult ''rommel'' op.
GROENEDEERE
@bartjuh

over de wazige foto's zijn we t allemaal wel eens. En die kunnen we verplaatsen naar een andere map. Dat weten we ook.
CaseSound
@GROENEDEERE

als dat zo is moet je dit topic veranderen naar, Overbewerkte foto's/wazige onduidelijke foto's. zo scheer je het niet over een kant. daarnaast door de topper knop word de kwaliteit op tf wel verhoogd mensen willen zo goed mogelijke foto maken bewerkt of onbewerkt zodat ze een topper krijgen, aangezien je alleen toppers krijgt op goede foto's mooie foto's schiet de kwaliteit dat betreft omhoog. daarnaast een fotograaf is een fotograaf elke fotograaf heeft zijn eigen persoonlijke stempel. ik bewerk ook soms teveel weet ik best maar ik vind ze dan persoonlijk mooi, zo geld het voor iedereen anders. maar foto's die gewoon wazig zijn zijn gewoon wazig en een wazige foto's heeft niks met persoonlijke smaak temaken maar een overbewerkte foto in jullie ogen kan in de ogen van de fotograaf gewoon een mooie foto zijn!
alfredo
De topper knop afschaffen , ben je gelijk van dit gezeur af.
jd premium
Ik ben het hier voledig mee eens, 9 van de 10 bewerkte foto´s worden er niet beter op. Een goede fotograaf maakt mooie foto´s zonder te bewerken.

Wat @CaseSound zegt over die wazige foto´s ben ik het ook mee eens, die mogen wat mij betreft ook gelijk verwijdert worden.
Maar z´n foto die CaseSound vorige week heeft geupload van die Claas Jaguar 950 mag ook verwijdert worden, dat is een geknipte/ingezoomde foto van vorig jaar.
CaseSound
@jd premium

je bent van harte welkom bij mij thuis en dan kan je zo mijn sd kaartje in mijn camera stoppen en zie je toch echt die foto erop staan zoals hij op tf staat zonder knippen of plakken, je moet over zulke dingen niet gaan oordelen terwijl je niet weet of dat zo is!
GROENEDEERE
@CaseSound dit topic gaat over de bewerkte foto met name overbewerkt dus ik scheer alles dezelfde kant op in dit topic.
jd premium
@CaseSound Wat is de toegevoegde waarde dan van die foto? Dat je 2 meter dichterbij de hakselaar stond?
joellll
Liever een wazige pure foto dan een fotosoep
stannetje96
@CaseSound een topper krijg je over het algemeen niet om een mooie foto maar als er een 1455xl op staat
Mick Jaguar
Ik zie ook liever foto's die niet te veel bewerkt zijn. Belichting beetje aanpassen, ok, maar sommigen overdrijven. 't zijn precies schilderijen. Misschien een nieuwe map aanmaken voor dergelijke "kunstwerkjes"?
Ook in de wazige en onduidelijke foto's mag best wel eens gesnoeid worden.
geertyb0y
Overbewerkte foto’s moeten weg, dat klopt en ben ik mee eens. Maar dan moet je niet gaan lopen zeuren om een gewoon bewerkte foto, want als je een dslr hebt, en je wilt er het maximale uithalen. Moet je toch aan het bewerken gaan.
Boemrang
Quote @GROENEDEERE:
die jongens het doen alleen voor de toppers geef anderen ook een kans

Hier voor heb ik een paar weken terug ook als eens een discussie mee over gevoerd, werd niet helemaal als dank afgenomen.
En inderdaad, er worden teveel bewerkte foto's geplaatst, neemt niet weg dat er toch wel eens een mooie foto er tussen staat...
GROENEDEERE
Ben zeer benieuwd wat de grootste bewerkers hierop te antwoorden hebben een heeft er in ieder geval gereageerd en is t er dus niet geheel mee eens nu de rest nog
Boemrang
Quote @GROENEDEERE:
een heeft er in ieder geval gereageerd

De andere zullen ook nog zeker komen, wees maar niet bang...
CaseSound
@Boemrang

na die zullen niet komen denk ik zo boemrang.
Boemrang
Quote @CaseSound:
die zullen niet komen denk ik zo

Dan maar niet, ze zullen zich even goed aan gesproken voelen, dus is doel toch bereikt... 😉
CaseSound
@Boemrang

ja je zal ze wel bereiken zo, maar toch denk ik dat er weinig zal veranderen aangezien iedere fotograaf zijn persoonlijke voorkeur van bewerking heeft. ik zelf bewerk ook extreem niet extreem kan ik zelf niet oordelen omdat dat ik de foto's plaats zoals ik ze mooi vind.
GROENEDEERE
@CaseSound

jij hebt bewerkte foto`s in je profiel. de een mooi de andere te lelijk om mooi te zijn. ieder zn smaak maar t zijn gewoon geen foto`s meer.
Boemrang
@CaseSound
Het mooiste is gewoon onbewerkte foto's plaatsen, en tegenwoordig maken alle foto toestellen en telefoons mooie foto's, dus waarom nog een nabewerking.
Ieder zijn mening, maar ben het wel volledig eens met @GROENDEERE
CaseSound
@GROENEDEERE

Dan ben ik benieuwd wat de grens is dus roep maar.
Payton
Ik vind het persoonlijk veel knapper is je een goede foto maakt, zonder fotosoep te hoeven gebruiken. Mijn moeder maakt veel foto's, en somige zoomt ze zelfs nog verder in dan ze normaal zijn, en zonder fotosoepen zien ze er dan nog goed uit.
AW217
Bewerkte foto's erger ik me aan. Scrol altijd heeeel snel door.
rubenv


Dit slaat alles als het aan mij legt
GROENEDEERE
@rubenv

helemaal mee eens
rubenv
Die discussie al helemaal

Kom ik aan maak alleen fotos met me mobiel
rubenv
Wimsumar
Beste DX:
Quote @dx11:
Deels mee eens, in zoverre dat ik het niet mooi vind. De lol van tractorfan wordt er niet of nouwelijks minder om.

De t#@ten van dat mokkel in jouw avatar heb je toch ook flink bewerkt? ( Of waren ze nog lelijker? 😉 )
Overigens, waar de topicstellingschrijver ( e.a.) zich druk over maakt/maken, dat kan ik weer totaal niet begrijpen. (Moet er bij zeggen, soms blader ik, met plezier, iemands T.F.-fotoboek even door maar anders kijk ik nooit naar geplaatste foto's).
greenrider
@stannetje96 jij snapt hem kijk ma bij de fotos hier boven
oldtimergek
Heb momenteel een dikke 10.000 foto's op de pc staan, heb nog nooit 1 bewerkt. Gun ik mij ook geen tijd voor. Een goeie camera is het halve werk. Maar een foto waar een blonde schone bij opstaat doet het op bepaalde sites waar ik foto's op zet altijd goed.
JJ
Zoals veelal van jullie ook vast wel weten, bewerk ik mijn foto's soms ook. Soms teveel daar ben ik het wel mee eens.
Maar wat ik vreemd vind, ik blader door alle foto's van de afgelopen paar dagen. Wat me aanstaat open ik. En de rest kijk ik niet eens aan. Je kiest toch zelf waar je naar kijkt. En wat je mooi vindt?

Snap wel dat sommige zich er aan ergeren.
SJB533
Ik heb zelf ook een digitale spiegelreflexcamera (DSLR, digital single lense reflex). Bewerken doe ik eigenlijk niet. Vind ik doorgaans niet nodig. Toch is een foto bewerken niet per definitie verkeerd! Als belichting niet optimaal is, kun je namelijk dat wel verbeteren. Ik vind dat persoonlijk niet verkeerd. Wel is het jammer, dat er van die wijsneuzen zijn, die niet weten, dat ze gewoonweg foto's verknallen en dat ook niet willen horen.

@alfredo
Die topperknop an sich is niets mis mee, maar het misbruik hiervan wel. Persoonlijk zie ik een stem voor een foto als een eer, soort kroontje.
selten
Ja hoor foto's bewerken is het probleem. Een foto kun je gewoon beter maken met een lichte bewerking. Okee ik zal eerlijk toegeven dat er bij mij overdreven foto's tussen staan. Maar het merendeel heeft maar een kleine finishing touch erop zitte. Zoals @CaseSound al de foto laat zien van ee TM 155 waar ik de foto iets lichter heb gemaakt. De bewerking is nihil.
selten
Waarom doen of bewerken alleen voor fotografen is? Iedere malloot kan die software krijge.... Anders had k t nie...
Boemrang
Quote @selten:
Iedere malloot kan die software krijge

Malloot, dat doet mij goed dat ik niet tot deze groep behoor... 😃
Ik heb niet zo programma, wil ik ook niet hebben....
SJB533
@Boemrang
Haha 😃
De software van de camera lijkt mij voldoende, eerlijk gezegd...
Boemrang
Quote @SJB533:
De software van de camera lijkt mij voldoende

Ik gebruik mijn camera om foto's mee te maken, en niet om de foto's te verzieken... 😃
Ook al heb ik zelf ook een digitale spiegel reflex camera...
SJB533
@Boemrang
Bij mij ook hoor 😉
bart99
Vandaag weer een partij geschoten van een 611 en veenhuis super silage wagen maar ik heb zelf een fujifilm, maakt de foto's goed zat en ik had laatst met mijn mobiel een wazige foto gemaakt van een dikke steyr en grote vracht stro en vind ik zelf een beetje belachelijk overbewerkt gewoon om te kijken wat men daarvan vindt. Daarop had ik 10 toppers en naturel foto's krijg je vrijwel geen toppers meer op tegenwoordig. Zonde vind ik het!
1046

hartstikke onbewerkt en was ook een dagtopper
Mick Jaguar
@bart99 Denk dat die "bewerkers" een clubje vormen die vooral elkaar punten geven, kan gewoon niet anders als je ziet wat soms met massa's punten gaat lopen, en het zijn altijd dezelfden...
Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd zoals de foto van de ford 5000 hierboven.
JD6930
Ik erger me er ook behoorlijk aan! Zoals hierboven al veel genoemd, je moet zonder bewerken goede foto's kunnen maken en dat kan iedereen met wat ervaring! Ik heb ook wel enkele bewerkte foto's er op staan, enkel met de camera de kleur een beetje veranderd en om te vragen hoe men ze vond,, zelf vindt ik die fto's eerlijk gezegd niet alles, Zijn er ook maar ooguit een stuk of 4 a 10. Meer niet!

Ik vindt dat bewerken niks, je moet zonder bewerken goede foto's kunnen maken. Maar door ale die bewerkte foto's krijgen goede ONbewerkte foto's totaal geen kans op een reactie of topperstem. Ik ben al blij als ik 1 reactie krijg per 10 foto's. Anderen krijgen er 60- per foto, opvallend is dat die foto's van die anderen vaak voor stuk bewerkt zijn.

Dat gezeur dat je met een compact camera geen goede foto's kan maken, dat je persee een superdeluxe camera moet hebben en/of je foto's moet bewerken omat je anders niet ''professioneel'' bent, ben ik ook beu. Met een compact camera kun je hartstikke goede foto's maken, het valt alleen niet op tussne al die (over)bewerkte foto's. En je hoeft niet ''profesioneel'' te zijn, als je ''professioneel'' wil zijn moet je maar als fotograaf aan werken.

Het zou inderdaad mooi zijn als al die OVERbewerkte foto's weg gingen, helaas zullen er dan wel leden zijn diebijv. 10 foto's hooguit over houden van de 400 maar goed. Dat is dan maar zo!
Boemrang
Quote @JD6930:
met een compact camera geen goede foto's kan maken, dat je persee een superdeluxe camera moet hebben

Inderdaad, met een kleine compact camera kun je zeker mooie foto's maken.
Ik zelf heb een Nikon D3200 maar ook een kleine Samsung camera en die kleine heb ik veel gebruikt tijdens het werk, beiden maken mooie foto's.
Maar ga je echt vergelijken dan kun je het verschil er wel uit halen maar dat hoef voor mij ook weer niet.
Als je maar plezier hebt in het maken van foto's... :lol:
dx11
@Wimsumar Allemaal puur en echt 😃
rickjd
@CaseSound
Ik vind ze allemaal prachtig ! Boeiend dat ze bewerkt zijn , 10 X beter dan die wazige , en ze worden veel leuker om naar te kijken !

Dat gezeur ... laat die mensen toch lekker foto's mooi bewerken en dat delen met ons !
CaseSound
Nu wil ik erop terug komen dus jullie willen foto's van een normale camera niet bewerkt omdat ze beter zij, maar dit soort foto's moeten wel degelijk er rechtstreeks afgegooid worden!


Zoals ik al aan duid in die discussie is dit een lage kwaliteit al is hij niet bewerkt! en een standaard foto van een standaard camera kan veel beter zijn als dit
Mick Jaguar
@CaseSound Van die bijgevoegde foto heb je volledig gelijk, dat is geen zicht. Maar overdrijf gewoon niet met dat bijwerken. Die foto die je laatst geplaatst hebt van die Puma 195 cvx, da's pas mooi. Die zal ook wel wat bijgewerkt zijn wat belichting betreft, maar hij blijft naturel en wordt er gewoon beter van. Verknoei hem nu niet door er ook een schilderij van te maken.
Ik heb het hier al eerder gezegd, misschien moet er hier een categorie "bijgewerkte" foto's komen. Dan kunnen jullie je naar hartelust uitleven.
Fendt940
Man man man wat een gezeik, laat een ander nou gewoon eens in zijn waarde joh. Wat een onnozele discussies, niet alleen hier, maar ook bij veel foto's.
CaseSound
@mike_v

idd mike!
CaseSound
@Mick Jaguar

bedankt Mick zo zijn de foto's van mais rijden 2013 allemaal gewoon fatsoenlijk.
GROENEDEERE
@CaseSound je begint een beetje arrogant over te komen nu. je voelt jezelf blijkbaar aangevallen. zeg t je nu voor de laatste maal t gaat hier om (over)bewerkte foto`s en dus niet om de wazige.
SJB533
@GROENEDEERE
Toch heeft hij wel een punt 😉 Je kunt niet de ene foto de toegang ontzeggen, omdat hij overgewerkt is, terwijl aan de andere kant de kwaliteit van de foto's gewoonweg bagger is en die wel gepost mogen worden. Compactcamera's kosten tegenwoordig bijna niks en de kwaliteit is goed. DSLR is kwalitatief idd beter (en hoeft niet bewerkt te worden, compact ook niet!)
GROENEDEERE
Als de kop van de topic goed gelezen word kan hij ook begrijpen dat ik t bewerken ook niet geheel afkeur heb ik ook nog in een reactie aangegeven. Over de wazige foto's geef ik hem ook gelijk ook in een reactie gegeven maar hij hoeft er niet over door te blijven hameren is ook al aangegeven. ....
GROENEDEERE
@SJB533 .....
mike_v
Waarom de vorige reactie verwijderen? (Toont voor mij aan dat ik gelijk heb.)

Als andere niet mogen verder gaan over de wazige foto's, waarom jij dan wel over de bewerkte exemplaren?
Lijkt mij dat je dit topic beter niet geopend had (lees: beter in zijn geheel verwijderd).
GROENEDEERE
@mike_v

waar gaat deze topic over? Juist.
Wst mij tevens opvalt is dat de knakkers die vel over andere feiten reageren juist degenen zijn die foto's bewerken. Dat siert jullie knap hoor
mike_v
@GROENEDEERE Zoals ik het bekijk over de kwaliteit van de foto's. 😛
selten
@Boemrang
Nou dan ben ik een malloot. Maar je moet alles met beleid doen. 'te' is nooit goed 😉
CaseSound
@GROENEDEERE

Het valt mij op dat mensen die vaak geen toppers scoren dat die erover beginnen! die topper knop is er niet voor niks en mensen met bewerkte toppers krijgen die stemmen niet voor niks, nu kan je gaan zeggen dat ik arrogant ga doen maar ik wil nog een ding kwijt.

als je een topic maakt over mensen die foto's bewerken en dat je daar tegen bent en dat die verwijderd moeten worden, is het niet gek dat daar mensen zoals mij of andere er tegen in gaan. en als wij dan ook beginnen over wazige foto's zoals ik in eerdere reactie heb aangegeven dat daar dan ook iets tegen moet worden gedaan moet je niet gaan zeggen dat dit alleen het topic is voor de bewerkte foto's. je moet uiteindelijk beide aanpakken wil er een oplossing komen. vaak valt er op een bewerkte foto nog wel tezien wat erop staat alleen kleuren zijn feller helderder ect en op een wazige foto zie je vaak geen van beide of behoorlijk slecht.

en uiteindelijk als jullie vinden dat wij teveel bewerken zijn jullie vrij om jullie mening erover te uiten maar verwijderen is overdreven! want een mens heeft een smaak en voor iedereen is die anders. en als men dan gaat zeggen ja bewerkte foto's krijgen topper stemmen maar onze onbewerkte niet jullie zijn vrij om ook te bewerken!

ik sluit me volledig bij @mike_v aan.

en het uiteindelijke motto onder dit topic lijkt me wel gepast.

het is niet het een of het ander maar alles of niets!
GROENEDEERE
@CaseSound

nu doe je t weer en straalt de arrogantie er weer vanaf. Nergens maar ook nergens hoor je mij zeggen dat de bewerkte foto's verwijdert moeten worden, knoop dat goed in je oren. Hoe lang zit je op tf? De wazige foto's zijn al van dag 1 een discussie. Dat weten we dus allemaal wel. In een van de vorige reacties gaf je een voorbeeld foto juist een foto van een persoon die jullie meer dan eens in de grond stampen en t hier ook nog eens probeert, erg jammer. Met dit topic wil ik duidelijk maken dat gewone foto's ondergewaardeerd worden door de bewerkte troep. Jouw foto's kraak ik niet af 90% is gewoon acceptabel mooi. Enkele andere leden deerefan misschien doet niks anders en stampt de site ermee vol. Niemand krijgt daardoor een kans ook eens in de toppers te komen. Die foto's sla ik dan ook altijd over zonder te bekijken.
FENDTfarmer
Gezellig!
FENDTfarmer
Een goede foto maken is een kunst! je goede foto nog een klein beetje nabewerken is een kwaliteit!
tractortje
Ik plaats nooit onbewerkte fotos zo van die fotos die als het ware blinken niets voor mij.

ik vat dit topic even samen alle schilderijen deraf (overdreven bewerkte fotos) en alle wazige troep eraf. Soms is de oplossing niet ver te zoeken 😃 😃
deerefan
Quote @CaseSound:
als dat zo is moet je dit topic veranderen naar, Overbewerkte foto's/wazige onduidelijke foto's. zo scheer je het niet over een kant. daarnaast door de topper knop word de kwaliteit op tf wel verhoogd mensen willen zo goed mogelijke foto maken bewerkt of onbewerkt zodat ze een topper krijgen, aangezien je alleen toppers krijgt op goede foto's mooie foto's schiet de kwaliteit dat betreft omhoog. daarnaast een fotograaf is een fotograaf elke fotograaf heeft zijn eigen persoonlijke stempel. ik bewerk ook soms teveel weet ik best maar ik vind ze dan persoonlijk mooi, zo geld het voor iedereen anders. maar foto's die gewoon wazig zijn zijn gewoon wazig en een wazige foto's heeft niks met persoonlijke smaak temaken maar een overbewerkte foto in jullie ogen kan in de ogen van de fotograaf gewoon een mooie foto zijn!
he he nou zitten we is op 1 lijn 😉
jmos
Quote @selten:
Nou dan ben ik een malloot.

hehe, komt ie eindelijk achter 😃
deerefan
Quote @stannetje96:
een topper krijg je over het algemeen niet om een mooie foto maar als er een 1455xl op staat
helaas wel ja 😞
selten
@Mick Jaguar
De bewerkers een clubje vormen? S.v.p. ga je mond eens spoelen.
deerefan
Quote @Fendt940:
Man man man wat een gezeik, laat een ander nou gewoon eens in zijn waarde joh. Wat een onnozele discussies, niet alleen hier, maar ook bij veel foto's.

+1000 bob 😉
deerefan
Quote @SJB533:
DSLR is kwalitatief idd beter (en hoeft niet bewerkt te worden, compact ook niet!)
dr zit bijna geen verschil tussen een Jpeg uit een compact of een slr hoor 😉 soms komen ze mooier uit een compact dan een slr vindt ik!
selten
Quote @JD6930:
Ik vindt dat bewerken niks, je moet zonder bewerken goede foto's kunnen maken. Maar door ale die bewerkte foto's krijgen goede ONbewerkte foto's totaal geen kans op een reactie of topperstem. Ik ben al blij als ik 1 reactie krijg per 10 foto's. Anderen krijgen er 60- per foto, opvallend is dat die foto's van die anderen vaak voor stuk bewerkt zijn.

Nou gezien dit
Quote:
Bekijk alle 2383 foto's »
in vergelijking met
Quote:
Bekijk alle 265 foto's »
.

Hiermee wil ik alleen zeggen dat je misschien iets meer reacties krijgt als je niet alleen foto's van je fetish plaatst maar wat variatie hebt. Ik krijg meestal wel reacties.... Maarja dat met 10% van de foto's...
radium45
Quote @selten:
Hiermee wil ik alleen zeggen dat je misschien iets meer reacties krijgt als je niet alleen foto's van je fetish plaatst maar wat variatie hebt. Ik krijg meestal wel reacties....

Mijn ervaring is op andere social media site,s als je maar mooie meiden met een leuk frontje plaatst je alle aandacht van de wereld krijgt. Of je foto nu goed of slecht is. 😛
selten
@radium45
Het ging mij meer om zijn groengele fetish 😉
radium45
@selten Wet ik toch ok wa,
selten
Quote @GROENEDEERE:
@CaseSound je begint een beetje arrogant over te komen nu. je voelt jezelf blijkbaar aangevallen. zeg t je nu voor de laatste maal t gaat hier om (over)bewerkte foto`s en dus niet om de wazige.

Eerst ging het over bewerkt en nu over overbewerkt? Waar gaat het om, die foto's van JW?

zoiets dus:
selten
@radium45
Kijk maar bij mijn toppertjes, ik gebruik jou voorbeeld :lol:
SJB533
@radium45
Feit!
Zie hier

Quote @selten:
foto's van je fetish
+1
selten
radium45
Quote @SJB533:
Feit!
Zie hier

Leuk frontje zei ik...
SJB533
@selten
Pcies!

@radium45Kan mij idd ook wel wat anders voorstellen als een Muggenfiets ja
selten
@SJB533 & @radium45 & @GROENEDEERE
Deze foto, teveel bewerkt of niet?
SJB533
@selten
Origineel er ff bij is ok leuk.
radium45
@selten Ja, is het net niet, zo zal ik er ook wel teveel van hebben staan hier.
deerefan
Quote @rubenv:
Dit slaat alles als het aan mij legt
persoonlijker vind ik dit een stuk lelijker 😉 is tegewoordig ook een hype dat programma (niet persoonlijk bedoeld @casesound alleen als voorbeeld)
deerefan
Quote @selten:
Eerst ging het over bewerkt en nu over overbewerkt? Waar gaat het om, die foto's van JW?
en ondanks dat hij bewerkt is heeft ie toch nog 8 stemmen gekregen 😃
SJB533
Quote @deerefan:
persoonlijker vind ik dit een stuk lelijker

Zou ik ook gaan klagen bij Claas, die doen namelijk exact hetzelfde 😄
selten
@deerefan
Ja daar zeg ik voor de rest niks over, ik doel meer op wat de rest zegt... Maar niet echt dat stemmen tellen imo.
JD6930
Quote @CaseSound:
Zoals ik al aan duid in die discussie is dit een lage kwaliteit al is hij niet bewerkt! en een standaard foto van een standaard camera kan veel beter zijn als dit

Die foto is niet slecht, die is duidelijk zat vergeleken heel veel andere op TF. Tis dat die boom misschien wat wazig er uit ziet maar de rest van de foto is hartstikke duidelijk.

Jij pikt gewoon telkens die foto er tussen uit omdat je denkt dat je daarmee weer kunt doordrammen omdat jij en je vriendtje antiraw of wat was het, ohw wacht dat ben jij ook zelf, die foto's toen steeds naar verwijderen - verwijderen verplaatsen, maar zelf, ik meende die foto toch echt op jouw profiel te zien, een carnavalswagen waar een trekker onder zat maar 0,0000000000000000000 trekker of werktuig op te zien was op je profiel had tsaan, en een overdosis aan OVERbewerkte foto's!

Jij bent gewoon zo'n type dat er niet tegen kan en niet wil geloven maar doet als of je het wel gelooft dat je met compact camera's wel ook goede foto's kan maken en je geen superdeluxe camera van boven de € 300 nodig hebt. En dat je persee foto's moet bewerken om mooie foto's te hebben.

Ik kan zo een hele rij foto's van mijn profiel plukken die onbewerkt zijn en met een compact camera, sommige zelfs met een gratis compact camera genomen en hartstikke duidelijk en ook mooi zijn.
JD6930
Dit bedoel ik dus, let vooral op de lucht, sommige denken dat ze persee onderhand een noorderlicht in hun foto moeten creëren of op andere manieren de lucht onnodig veel bewerken terwijl je met een gewone compact camera zonder bewerken dit als resultaat kunt hebben. Ik heb hele mooie foto's van (landschap met)de avond zon/lucht, die mogen hier helaas niet geplaatst worden omdat er geen trekker/werktuig op staat, maar anders zou je je af vragen off die echt met een compact camera zijn gemaakt

Zijn deze foto's met een merk compact camera genomen, met een merkloze gratis gekregen compact camera, of is de een met de ene camera en de ander met de andere genomen?:
JD6930
En deze?
JD6930
Eveneens compact camera - Onbewerkt!

(JA die met die Pausjes in die loods in niet super scherp maar wel erg duidelijk en mooi!)
Boemrang
Wat is het toch heerlijk om weer eens een flinke discussie te hebben, maar is er nu een oplossing er uit gekomen???
Denk toch dat we de "TOPPER KNOP" weer moeten verwijderen, is er al een groot discussie punt opgelost.... 😉
TurnMeLoose
Deze discussie is vorig jaar ook al eens gevoerd,toen was er ''afgesproken'' om géén reeksen bewerkte foto's te plaatsen en dit binnen de perken te houden tot 1 of 2.

Velen vergeten het DOEL van TractorFan namelijk:

Een website waar iedereen, jong en oud, man en vrouw, zich welkom voelt om over Tractors en daaraan gerelateerde onderwerpen te praten.

Kort samengevat of je nu je foto maakt met een digitale camera, je telefoon of een spiegelreflex een foto = een foto! Laat iedereen in zijn normen en waarden!
GROENEDEERE
@TurnMeLoose

wordt er aan die afspraak gehouden?
TurnMeLoose
@GROENEDEERE Sta je daar van te kijken?
GROENEDEERE
@TurnMeLoose

nou nee. Beetje jammer
Boemrang
Quote @GROENEDEERE:
@TurnMeLoose

nou nee. Beetje jammer

Wie moet er dan uiteindelijk ingrijpen????
Jasperfendt
@JD6930 neem nou deze 2 fotos

Wat heb je er nu aan je ziet er bijna niks van en dat heeft niks met de camera temaken.
En dan begin ik nog geen eens over je koplampfoto s
Boemrang
@Jasperfendt
Inderdaad, deze hebben weinig meerwaarde...
selten
@Jasperfendt
+1!
Meneer durft te zeuren over dat zijn compact ook goede foto's maakt en dat een spiegelreflex niet nodig is. Maar ik durf wel te zeggen dat sinds ik een spiegelreflex heb ik meer toppertjes heb... En dit heeft niet direct iets te maken met de camera maar eerder met de fotograaf....
selten
Quote @TurnMeLoose:
Kort samengevat of je nu je foto maakt met een digitale camera, je telefoon of een spiegelreflex een foto = een foto! Laat iedereen in zijn normen en waarden!

Mooi gesproken. Dankjewel dat je dit even aangeeft!
jehan
@selten mensen die spiegel reflex camera heben hebben zobiezo meer hobby aan fotograferen..en die mensen haal je er wel uit qua kwaliteit van fotos .maar soms heb je fotos die met een foon emaakt zijn die ik mooier vind om dathet aktie fotos zijn
JD3010
Quote @selten:
En dit heeft niet direct iets te maken met de camera maar eerder met de fotograaf....
Of met wat je voor je lens krijgt.
selten
@jehan
Ik probeer met mijn spiegelreflex ook actiefoto's te maken. Ik moet ook toegeven dat als ik mijn telefoon goed scherp heb gesteld dat deze ook mooie foto's maakt. Zelf ben ik niet altijd voor foto's van stilstaande machines. Zoals je misschien in mijn profiel kunt zien, als een voertuig stilstaat vind ik het verschil tussen de 8MP camera van mijn telefoon en de spiegelreflex.
jehan
Maakt mij niets uit waar de fotos mee gemaakt worden ..hoe de fotos gemaakt worden vindt ik belangrijker
selten
@JD3010
Lees maar eens een foto terug wwaar het ook om bewerken ging. Ik meen bij een Fendt 916. Dit kreeg ik niet voor de lens maar was gewoon voor de grap om Danielle op te stoken nadat ze op de Belarus had gereden ook ging pullen op de skelter
Boemrang
Quote @selten:
voor de grap om Danielle op te stoken

Je bent er mij eentje, deugniet... 😃
SJB533
selten
@JD3010
Zie de link van Sjoerd... Daar geef ik ook de reden aan van die foto.
mike_v
@Jasperfendt
Met die eerste foto is naar mijn weten niets mis, alleen het feit dat hij onder 'New Holland ...' staat lijkt me verkeerd. Gewoon verkeerd geplaatst dus.
FENDTfarmer
Die van die 916 is niets mis met toch?
SJB533
@FENDTfarmer Gaat ook om de discussie er onder, Ronald 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
121
DEELNEMERS
39
WEERGAVES
3