Foto's toevoegen?

Ik heb het probleem dat ik mijn foto's niet allemaal kan toe voegen. deze zijn te klein zegt die. wat kan ik er aan doen?

Deel dit topic

Reacties

dickt
Wanneer ze te klein zijn kun je ze openen met (bijvoorbeeld) Paint.
Dan klikken op Formaat wijzigen en Percentage Horizontaal en Verticaal aanpassen. Ik weet niet hoe groot ze zijn, maar ik doe wel beiden op 200% of 400%.

Wanneer je ze opent met Microsoft Office, kun je via Afbeelding - Formaat wijzigen het percentage invullen bij "Percentage van oorspronkelijke breedte x hoogte".

Succes.
Henk 1120
Bekijk ook de bestaande topics via de zoekfunctie, ik had dit probleem zaterdagavond ook en kon het zo oplossen. Zie bijv deze: tractorfan.nl/topic/5688/ (kijk dan naar de beste reactie)
remcotrekker
Het is gelukt! beide bedankt!
JD6930
Quote @Henk 1120:
Bekijk ook de bestaande topics via de zoekfunctie, ik had dit probleem zaterdagavond ook en kon het zo oplossen. Zie bijv deze: tractorfan.nl/.... (kijk dan naar de beste reactie)

Goede oplossing, ik doe het alleen liever ouderwets via de balk bovenin beeld, inplaats van die vergeetbare sneltoetsen. Vindt dat niks!

Je kunt het beste als het een foto is die met een camera is gemaakt de resolutie? verhogen, zodat je foto meer mb's heeft en dus ook groter is, daar wordt het enkel duidelijker van, met vergroten met paint krijg je alleen maar onduidelijkere foto's en das sund!
hepeba
DezeFarmall H is te koop
dickt
@hepeba
wat heeft dat hiermee te maken?
En de foto kun je beter toevoegen, dan is hij beter te zien.
Lijkt trouwens meer op mijn Farmall BM dan op een Farmall H.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0