Vervoerders vaker slachtoffer van dieseldiefstal

Steeds meer vervoerders zijn slachtoffers van dieseldiefstal’, aldus Transport en Logistiek Nederland (TLN). Criminelen trekken door heel Nederland om diesel uit vrachtauto’s te stelen. TLN baseert zich op signalen van politie en justitie en het groeiend aantal alarmerende berichten van vervoerders uit het hele land die zijn getroffen door deze vorm van transportcriminaliteit. TLN wil dat de bestrijding van brandstofdiefstal landelijk wordt aangepakt, net zoals dat de afgelopen jaren ook met ladingdiefstallen succesvol is gebeurd.

Lees meer

En nu eens zien, of dit ook positief effect heeft op de diefstallen in de landbouw.

Deel dit topic

Reacties

TrapTrekkertje
Gelukkig hebben we de politie die het probeert optelossen. Nu de corrupte regering/rechtstaat die het een groter probleem vind als je met 30 km per te hard midden in de nacht met een lege snelweg erger vind dan diefstal.

Weinig dat je er tegen kan doen.. Proberen afteremmen is de enigste optie maar je hebt wel een risico om meer schade / bedreigingen te krijgen.
Boerenjongen16
Denk het niet... in de agrarische wereld zal het dan wel erger worden.
HJ_
In de agrarische sector is het al erg genoeg met dieseldiefstal, hoort het steeds meer laatste maanden.
Boemrang
Ik zeg, een flinke portie stroom op het diesel vat zetten, tot stof zult ge wederkeren....
Renault106
@Boerenjongen16 zeker nu met die blanke diesel in de trekkers
kace

Ik vindt blanke diesel net zon erg woord als zwarte piet
EA_MF
@kace oftewel, dr is niks ergs aan

Ze hadden gewoon de rode diesel moeten houden voor de landbouw, daar kunne dieven veel minder mee
Sanderford
@kace +1 😃
valmet 605
Ik zit gewoon de dagen te tellen dat de mijne weer leeg zijn gemaakt. Gast nu ook maar 1 blikje per keer in. 30 ltr is te overzien.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
2