Illustratie van:

John Deere 1020 - Werkplaatshandboek in Nederlands gezocht

Hoi

Ben op zoek na Werkplaatshandboek in Nederlands voor 1020 mag kopie zijn van boek of dat ik zelf kopie van mag maken of op cd mag ook.

Deel dit topic

Reacties

ADB996
@deeremeneer weet veel van John Deere af, misschien weet hij het?
wilco-jd
@Tom VB Die op marktplaats is een bedieningshandleiding 😄
erik9831
@wilco-jd

Ik heb die man eens gemaild, omdat ik zelf ook op zoek ben naar een werkplaatshandboek van een 1120 dan wel.

Hij heeft meerdere advertenties, met verschillende uitleg. Maar op iedere CD staan de bedieningshandleiding en de werkplaatshandleiding.
Tom VB
@wilco-jd
Tsja, je zou natuurlijk ook eens verder kunnen kijken dan je neus lang is..... 😉
Boemrang
Quote @Tom VB:
Tsja, je zou natuurlijk ook eens verder kunnen kijken dan je neus lang is..... ;-)

En dit is vaak al een groot probleem...
Als je het toch zo gewoon in de schoot geworpen krijgt...
Tom VB
wilco-jd
Leuke reacties, ik heb echt al wel veder gekeken en gezocht hoor op internet.
Ga niet zo ma wat vragen.
Had al wel zo iets kunnen verwachten, jammer jammer
wilco-jd
@erik9831 werplaatshandboek is in duits bij hem en ik zoek in nederlands
erik9831
@wilco-jd

Dat klopt inderdaad, het boek is in het duits ... Dat is ook mijn grootste probleem. Maar als er tekeningen bijstaan, dan kan je er ook al veel van leren.

@Boemrang
Inderdaad, waarom het opzoeken als je het hier kan vragen. Ik kan je verzekeren dat het soms niet zo simpel is. Ik kan zelden of nooit iets vinden in België, omdat google je meestal doorstuurt naar een .nl website. Zelfs de functie 'specifiek belgische websites' sturen je door naar Nederlandse websites. Er zijn .be websites te vinden, maar wil je bestellen, dan kost het je veel geld om het te laten versturen want de onderdelen komen uit ... Inderdaad, Nederland. Dan is het een .be website dat van origine uit Nederland komt. Je kan het zelf gratis afhalen ... Ja inderdaad 500km rijden tot in friesland.
Boemrang
Quote @erik9831:
waarom het opzoeken als je het hier kan vragen.

En als je het hier vraagt wordt je ook door gelinkt, enne ok in België hebben ze postbodes, die zorgen ervoor dat de post netjes bij jou op de deurmat valt, bespaart je zeker 500km...
erik9831
@Boemrang
het bespaart je inderdaad 500km maar in sommige gevallen is het 250 tot 300€ duurder. Voor een bestelling van 500 of 750€ is deze extra kost wel duur. Dan heb ik het over een gewicht van 3 ton, wat een postbode helaas niet in zijn zak krijgt. Ik heb hier regelmatig klanten die dingen vragen die in België niet bestaan, dus moet ik ze wel laten afkomen. Maar op hun website met .be extensie staat dan wel dat je het altijd gratis kan komen afhalen.
Boemrang
@erik9831
Ik weet niet waar jij helemaal met jou gedachten zit, maar volgens mij ging dit topic toch over, John Deere 1020 - Werkplaatshandboek in Nederlands gezocht en niet over gewichten van 3 ton of nog meer.
En een handleiding is bij mijn weten toch niet zo zwaar....
erik9831
@Boemrang
Inderdaad ... Maar als jij zinloze commentaar post, dan mag ik dat ook. 😃

Als je het een nutteloos topic vind, dan is dat je goed recht ... Maar om dan meteen diegene die het topic heeft geopend, eigenlijk te beledigen ... Dan noem ik dat een mooi voorbeeld. Ik dacht dat een forum er was om elkaar te helpen.

Voor sommige lijkt het antwoord simpel, maar andere zitten misschien al heel lang te zoeken naar een antwoord op hun vraag. In de vragen over JD 1020 staat deze vraag trouwens nog niet. Maar is het dan aan de persoon die de vraag stelt, te weten dat dit ook bij het boek zit van de 1120 en andere JD's ??? Plus de link heeft hem ook nog niet geholpen, vermits het boek in het Duits is.
Boemrang
@erik9831
Nu heb ik een vraag en ik denk dat anderen dit met mij denken, waar leg jij nu het probleem neer, denk toch bij je zelf...
Je bent van een gewoon en simpel antwoord een groot probleem aan het maken...
Enne wees gerust, mijn antwoorden zullen altijd scherp van kritiek zijn en blijven...
Het is soms toch zo eenvoudig om het antwoord zelf te kunnen achterhalen...
Kun je er niet tegen, antwoord dan gewoon niet, maar de meesten happen hier zo heerlijk een eindje weg....
erik9831
@Boemrang
Inderdaad duidelijk dat de meesten hier zo heerlijk een eindje weg kunnen happen zonder het zelf te beseffen.
wilco-jd
Mij vraag doet wel wat stof op waaien zo hier.
Was gewoon vraag over boek, blijkt dus dat niet zo eenvoudig is om zo`n boek te kunnen vinden.
Wacht wel af, maar met duits boek kan mijn pa niks mee omdat ie geen duits kan, en plaatjes geven wel wat duidelijkheid maar met nederlandsboek erbij zou het dus makkelijker zijn.
Adri-JD850
Werkplaats handboek staat gewoon op internet kijk maar eens bij jd-parts kun je kiezen wat je nodig hebt je moet wel enige handigheid er in krijgen maar doe het zelf ook bij alle trekkers van John Deere.
erik9831
@Adri-JD850

Ik gebruik ook jd-parts, voor het opzoeken van onderdelen. Maar staan hier ook werkplaatshandleidingen op ... ???

groetjes
JD3010
Quote @erik9831:
werkplaatshandleidingen
Waar heb je die dan voor nodig? Het meeste wijst vanzelf, vooral als je het onderdelenboek erbij hebt.
erik9831
@JD3010

Ja ik ben momenteel met de elektrische onderdelen bezig ... Gisteren heb ik de claxon al herstelt, die bedrading was volledig opgerot. Maar er is al eerder aan gewerkt geweest, want er zitten enorm veel kabels die doorverbonden werden met klemmen ... Het is vrij abnormaal vervangen geweest.

Het enige wat momenteel nog niet werkt is de tankmeter. Maar voor de 1120 is hier nog al eens een probleem gemeld geweest over dit voorval. Daar was het dat de vlotter zou stuk zijn ... Maar liever eerst eens deftig alles uitmeten dan zomaar de vlotter te vervangen denk ik dan. Daarom dat dit schema wel eens handig zou kunnen zijn 😄 Dan kan je kijken of de fout toch niet ergens anders aan ligt. (normaal zou dit dan toch ook in werkhandleidingen moeten staan, zo een schema's)
JD3010
@erik9831 Ik heb zelf ook niet van die boeken, maar het lijkt me wel dat zulke schema's daarin zullen staan.
John k
Heb hier wel een werkplaats boek van de 1000 serie, 250 pagina's, is alleen wel engels. staat zowel de diesel als benzine uitvoering in.

Kan wel een kopie van die pagina maken en mailen
Tom Hietbrink
@John k hallo John, ik ben nu ook een 1020 aan het opknappen. Zou je mij dat boek kunnen opsturen?
Adri-JD850
Werkplaats handboeken zijn er alleen met de technische gegevens zoals afstel,drukken hiervoor kun je de dealer bellen die geeft het wel aan je, en als je een boek te pakken kunt krijgen is het in het duits volgens mij ook bij de dealer.kijk eens op lanzbulldog.nl/.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!