Ral nummer renault tx serie

Hallo
Ik ben opzoek naar het ral nummer van de wit/creme kleur die op de velgen zit van een renault 95-12 tx. Dit ivm het laten spuiten van de velgen.

Deel dit topic

Reacties

rickrenault
Bedoel je die creme wit of de normale wit de normale wit heb ik nog een pot van staan komt bij kramp weg kan wel kijken of er een ral nummer op staat
simon308
Weet niet wat er origineel ophoort..wat er nu op zit is wel iets meer creme achtig dan gewoon wit maar misschien hoort die kleur ook wel bij oudere types.ze zijn al een keer over geverft namelijk.. . Maar Als je even zou willen kijken zou dat heel mooi zijn.
rickrenault
@simon308 wij hebben zelf ook een renault tx daar zit gewoon wit op je kan de verf ook bestellen bij kramp via een lmb renault wit moet je dan hebben zo doe ik het ook altijd maar ik zal kijken of er een ralnummer opstaat
simon308
Oke. . Ja ik zou het inderdaad zo kunnen bestellen.Alleen ik laat ze stralen/spuiten bij een spuitbedrijf en zij gebruiken liever hun eigen verf. Iig bedankt en ik wacht nog even op of je een nummer kunt vinden. .
rickrenault
@simon308 ik zal morgen even kijken en anders denk ik dat iemand anders op dit forum ook wel weet
atlaspower
@simon308 Ral 319,, maar ik persoonlijk vind ral 9010 (puur wit) stukken mooier staan zie foto
simon308
Is ral 319 wel een nummer dan?? Als ik het bij kramp opzoek kom ik op ral 9165 ?? Wit lijkt inderdaad ook wel mooi
atlaspower
@simon308 mypartspartner.nl/mpp-nl/nl/… ral nummer zou dan inderdaad 9165 zijn
Ferdinanddijkstra
Waarom niet een origineel potje verf bestellen bij je dealer , kost niks meer en dan heb je altijd het goede , origineel hoort er wit op een TX .
Op de oranje modellen zit een crème kleur

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
248