Illustratie van:

Mc-Cormick MC 115 - indruk mc115

Beste,

wij zijn aan het kijken naar een MC115 van cormick uit 2006.
nou horen we geluiden dat het perkins blok niet al te best is. wat is jullie ervaring daarmee? en wat is jullie ervaring met de powershift?
en als er nog eventuele andere plussen en minnen zijn hoor ik die graag.

alvast bedankt.
grt gijsbert @gypCaseXL

Deel dit topic

Reacties

poech prut
Ik vond hem vrij bokkerig schakelen, verders moet je bij die powershift alles zelf doen zegmaar. Gewoon een simpele boerentrekker.
AW217
In dezelfde versnelling gaat hij achteruit veel harder. Vind ik lastig. Heb je een omkeer, moet je nog terugschakelen.
gypCaseXL
@AW217 dat zal misschien ook kwestie van wennen zijn. wordt voor ons ook de eerste trekker met omkeer, dus daar zullen we wel aan wennen lijk me. en we moeten nog proefrit maken, dus dan merken we het vanzelf.
Jackvaltra
Bij ons rijd er vaak ook een MC-Cormick MC 115 mee met aardappels rooien, opzich wel een goede trekker maar het schakelen moet je even wennen het schakelt niet erg soepel. Waar ik me het meest aan stoor bij deze trekker met onderrijden dat je tegen het mechanisme aan kijkt van de achterruit ruitenwisser.
AW217
@gypCaseXL Wij hebben indertijd gekeken naar een kleinere dan deze, een 100 maar het is bij ons toen een CS 110 geworden. Meer versnellingen met volledige omkeer 24 v 24,
4 aftakastoerentallen en geen Perkins motor. Dat was bij ons zo'n beetje de reden waar we nog steeds geen spijt van hebben. Maar dat beantwoord niet jouw vragen... De verstelbare hefstangen zijn niet al te zwaar. Kameraad had met z'n MC 115 met een 3 schaar ploeg in de hef de schroefdraad eraf en ploeg op de grond.
ih744-s
Je kan beter een 5120 pro hebben want die heb een cummins moter is veel pitterig
een schakel moet je leren met zon trekker
AW217
RvM96

zoiets.
jeroen946
Koop maar een case mx met 6cil trekt beter dan zn 4cil perkins en ja er os wel eens het een en ander mee. Hier in de buut hebben ze in een mtx 155 een cummins in gelecht perkins was kapot.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick MC 115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
4