Same Atlanta 45 - trekhaak

Hallo tfers,

heeft iemand hier misschien foto's van de achtertrekhaak en bevestiging hiervan? ik heb nl geen bevestiging voor de trekhaak op de mijne zitten en kan er ook niks over vinden.

alvast bedankt voor de (zinnige) reacties
groeten sebastiaan

Deel dit topic

johndeere920

Reacties

Wimsumar
Beste JohnDeere920: Uit het T.F.fotoboek:

(Klik op foto)

tractorfan.nl/picture/198505/
robbertk
Je hebt idd die topstang/boventrekhaak bevestiging, en dan vanaf de onderkant van de as komt een soort arm vandaan voor de ondertrekhaak.
Ben niet thuis dus kan het niet controleren maar ik weet niet of de trekbek zoals op die foto ook goed op de ondertrekhaak past, de afmetingen tussen de gaten is net iets anders uit mijn hoofd.
johndeere920
@Wimsumar @robbertk Is dat het enigste? Heeft iemand dan voor mij goede foto's van de trekhaak.
twand2505
@johndeere920 koller heb nog wel een boek liggen
johndeere920
@twand2505 ha twannos welk boek? Werkplaats boek van een atlanta heb ik. Anders kijken we zondag wel ff...
robbertk
@johndeere920 welke taal heb je het werkplaats handboek in?
En ik kan morgen wel proberen een foto te maken, weet niet of je er wat aan hebt hoor ik heb een u koker over de beneden en boventrekhaak heen
zitten
johndeere920
@robbertk mijn werkplaats boek is nederlands/duis. dit is een aangepaste versie van tf-lid @joop-same. zijn fijne boeken met net iets meer info dan de standaard boeken. als je een foto zal willen maken zal het fijn zijn. zelf zat ik de denken om 2 hoek profielen eraan te maken en dan de trekhaak van mijn oude trekker (centurion75) pas te maken
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Atlanta 45 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!