Vraag verreiker test ????

Er heeft eens een test tussen verschillende verreikers in de boerderij gestaan of misschien ook wel in een ander blad. Zou iemand mij een kopie kunnen e-mailen of weten waar ik het kan vinden??

Zat al eens op google te zoeken maar kom niet echt verder.

Nu een NH op het werk, (alles is NH) maar er zit ook een JCB en merlo dealer hier niet zo ver vandaan. Veel problemen gehad met de NH dus is niet vanzelfsprekend dat het weer een NH wordt.
John k

Reacties

jmos
Ik ben eem eens tegengekomen op internet, ik zal zo wel even zoeken als ik op pc zit 😄
rickjd
Gebruik de zoekfunctie van TF eens , daar staan veel ervaringen in een topic van mensen hier op tractorfan.

Als je naar bv boerderij.nl een test ziet is het van nieuwe manchines , als er mensen duizenden uren mee werken zie je dus wat er kapot gaat en dat werd ook in het topic gepost ,

Mijn observatie was dat JCB het beste uit het topic komt , ik vind het ook erg mooie machines en ik weet zeker dat als ik nu een verreiker zou kopen het een JCB en heeeel misschien een merlo zou worden (ivm goede dealer ) !
John k
Ja, de NH dealer kwam deze week al langs met een lijst wat er allemaal aan de nieuwe machines verbeterd was, maar dat zijn alleen maar kleine dingen.

Grote pluspunt hier is dat NH hele goede service geeft. Je zult hier alleen een hamer en knijptang vinden op het erf, hebben zelf geen tijd om te sleutelen.

De verreiker word hier alle dagen voor strooien, uitmesten, kalveren vervoeren etc gebruikt. voor het voeren is er een shovel.
ErDee
Is zo'n new holland verreiker niet onderhuids een ander merk? Een claas is een kramer of zoiets meen ik bijvoorbeeld
jmos
Kan hem niet weer vinden,
alleen de pagina van de manitou feyter.com/upload/Nieuws/…
casejxu
@John k ga voor een merlo ! snel krachtig en heel erg wendbaar !! zijn in mijn ervaring goeie machines...

en als je problemen heb.. sta graag voor je klaar.. over 4 weken ga ik weer op cursus dus kan je altijd helpen in nood
casejxu
@rickjd vind nadeel van jcb de transmissie en ze zijn erg lomp
John k
Merlo zit hier een half uur vanaf, op de folder lijkt die wel degelijk gebouwd, maar je zou zeggen dat JCB ook al ervaring genoeg heft. Manitou is natuurlijk goed, maar de dealer zit te ver weg
maggi
Wij hebben thuis een jcb verreiker, en hebben eigenlijk al een jaar of 15 jcb in gebruik, onze eerste was een goede gebruikte, ik weet zo 1,2,3 niet hoeveel uur, maar zelfs daar hebben we eigenlijk nooit problemen mee gehad, je moet alleen wel denken aan banden slijtage, dit gaat harder als bij bijv shovels, wij wisselen ze gewoon elk jaar om, van voor naar achter en van achter naar voor. Onze dealer dealt in manitou en jcb, en hun zeggen dat jcb toch over het algemeen wat robuuster is als manitou. zelf hebben we een 536/60 agri plus. dot bevalt ons echt prima en rijd ongeveer 32 km/h. Jcb kost wat, maar je hebt ook wat is mijn ervaring bij jcb.
mijn ervaring bij manitou is wat
minder.
OhDeere
De New Holland verreiker is toch voor het grootste deel Manitou?
jellie
Werk zelf bij een JCB dealer, en ik kan je verzekeren dat de verreikers van JCB zeer goede machines zijn. Zit verreweg ook de meeste kennis en ontwikkeling in bij JCB, ze bouwen die verreikers al lang en zijn goed doorontwikkeld. Als je tevreden bent over de JCB dealer bij jouw in de buurt zou ik het er een x over hebben. met hem
tractortje
Jcb al jaren content van zeer comforatbele machine goede transmissie makkelijk veranderen versnellingen
fan van JD
Ook aan 'n Claas scorpion gedacht? Hier erg goeie ervaringen mee
snuitje
De vraag is wat ga je er mee doen? Veel een kar trekken dan vallen b.v. merlo en jcb al af. Anders zijn het reuze machines. Pas op met New Holland, na 2000 uur val je van de ene reparatie in de andere. Geloof me, daar word je niet vrolijk van.Claas wordt gebouwd bij kramer, is duitse degelijkheid, waarbij je er van kunt uitgaan dat je bak af fabriek recht hangt. (kun je b.v. bij NH niet.)
Van dieci weet ik te weinig, wil er wel een keer mee proef draaien.
Anh-tuan1996
John k
@Anh-tuan1996 Dat is inderdaad de test die ik zoek, helaas staat er niks online, alleen die foto's met wat tekst
Anh-tuan1996
@John k meer heb ik ook niet gevonden, maar een verreiker op demo kan geen kwaad. heb zelf ervaring met merlo en kan dus wel een aanhanger/dieplader trekken alleen nadeel is dat ze over een lange afstand olie uit de versnellingsbak lekken.
John k
@Anh-tuan1996 ja, strijd wordt ook beslist tussen JCB en Merlo denk ik, ik zal dit weekend nog wel eens op site's in Engeland googlen, daar lopen er genoeg zou je denken
Anh-tuan1996
@John k succes met de zoektocht
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!