Nieuwe Deutz-Fahr 9 serie

Deutz-Fahr heeft twee verrassingen in petto voor de Agritechnica bezoeker. Nou ja, verrassingen. We weten eigenlijk al wel wat er onder deze doeken een trekker uit de nieuwe 9-serie schuil gaat.

Deel dit topic

Reacties

Loeideutz
Staat op Agritechnica met dubbellucht. Is wel nodig hier in de Peel.
RobDeutz104
ZF Terramatic!
JD6930
Quote @robertIHC1056:
de 11 serie

Sodeju! Wat een futuristusche trekker! Is dit een prototype of gaat deze nu binnenkort echt in de verkoop?

Deze heeft zo te zien al eerder op een beurs gestaan aan de hoeveelheid bezoekers er om heen aanezien de agritechnica nog niet open is. Zeker de Sima?
Zetor 3511
Ik vind ze maar lelijk..
RobDeutz104
@JD6930
Dit is vandaag, op de Agritechnika
JD6930
Quote @RobDeutz104:
@JD6930
Dit is vandaag, op de Agritechnika

Ohw wacht ja, was even vergeten dat het voor de pers al open was. 😉
JD6930
Quote @Zetor 3511:
Ik vind ze maar lelijk..

Ik vindt het wel wat hebben, echt een mooi futuristisch uiterlijk. Beetje vernieuwing kwa uiterlijk mocht wel bij Deutz Fahr toch, en dat kunnen ze goed! Die nieuwe neusjes van enkele series die vorig jaar op de ATH al te zien waren zijn ook goed gelukt.
Deeretown
Mooi tractor, nu de kwaliteit nog!......
KHD Deutz-Fahr
Quote @Deeretown:
nu de kwaliteit nog!......

Wat is daar mis mee dan?
Deeretown
@KHD Deutz-Fahr Sinds de Italiaanse invloeden bij Deutz-Fahr is de kwaliteit wel verminderd. Hier "lopen" in de buurt nogal wat van die "Same-Deutzen", veel problemen mee. Brandstofpompen, sensors, oliefilterhouders die kapot scheuren, haperende versnellingsbakken, etc.
KHD Deutz-Fahr
@Deeretown

Daar zit zeker wat in ja. Als ik de monteurs spreek van onze dealer dan zeggen ze dat er nog wat verschil zit tussen de Agro plus/farm en andere modellen uit Italië en de Agrotrons uit Duitsland. De magnetrons zijn een stuk zwaarder gebouwd. Zijn de monteurs ook een stuk positiever over dan bijvoorbeeld een Agrofarm. Die oude DX en zijn een stuk sterker dan bijvoorbeeld een Agrofarm. Misschien geld ook wel, wat er vroeger niet op zat kon ook niet kapot gaan.
deerik
Ik vind ze zeker tof! maar is te duur 😞 nu zit ik te snuffelen tussen de tweedehands waar nummer 3 er eigenlijk ook best vet uitziet truckscout24.nl/landbouwmachines/gebruikt/…...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1