Deutz 8006A bak

Hoi.
Ik heb een probleem met mijn deutz deze schakeld wel de 4wd in maar slipt er door als hij moet werken... weet iemand hoe en wat je er aan kunt verstellen of opvullen?

Alvast bedank
Marco

Deel dit topic

Reacties

Fendttrisixfan
Werkt met lammellenkoppeling, nieuwe plaatjes erin en je kan terug rijden 😉
deutzman8006
@Fendttrisixfan is er verder geen oplossing dan nieuwe lamelle dat wou ik eigenlijk als laatste red middel doen 😄
Fendttrisixfan
@deutzman8006
denk van niet, kost nu ook de wereld niet en dan ben je direct zeker en terug klaar voor een lange periode
erik9831
Hij ligt er blijkbaar al uit ... Dan zou ik toch ook wel de lamellen veranderen. Anders ben je na het monteren terug af bij het begin.
inter-Eric
@deutzman8006 een ander aandrijfbakje kopen van mij 😄
schluterman
Ik zit met hetzelfde probleem met schlüter super 850v.
deutzman8006
@schluterman heb het opgelost was eenvoudiger dan we dachten, we hebben de aandrijf kast gedemonteerd vervolgens open gemaakt en de speling gemeten op de lammelle wanneer hij ingeschakeld was!! en deze speling opgevuld met sjims en werk weer perfect dus nieuwe lammele is niet altijd nodig!!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0