International 644 - lampje oildrukmeter

Hallo trekkerfans
sinds een paar dagen brand er een groen lampje van de oildruk bij ongeveer 1400 toeren gaat het weer uit
waar duid dit op en hoe is het te verhelpen
mvg jr
jacco94

Reacties

county854t
Hallo, ik zou eerst maar is wat motorolie bijvullen tot aan maximum en dan voorzichtig nog s proberen, helpt dat niet dan is er meer mis, motoroliepomp versleten of drijfstanglagers aan gort. Evt iemand met ervaring is vragen om de oliedruk te meten.
jo845xl
Lagerschalen ( krukas en of drijfstangen ) of de oliepomp versleten . Je kunt er ook dikkere olie inkappen maar dat zijn maar lapmiddelen .
IHC-power
Of gewoon een oliefilter dat aan vervanging toe is. Dat zou je nog eerst kunnen proberen als het bijvullen van olie niet helpt. Als dat allemaal niet helpt moet je het inderdaad inwendig gaan zoeken (oliepomp of lagerschalen). Bij een 744 hebben wij hier laatst ongeveer hetzelfde probleem kunnen oplossen door gewoon het filter te vervangen. 😄
Wimsumar
Beste Jacco94: Als het olieniveau normaal op peil is dan is een oliedrukmeter welke oildrukmeter is geworden 'gewoon' defect.

P.S.: Alle bovenstaande reacties zijn niet bij voorbaat uit te sluiten maar gezien het verloop van het probleem niet aannemelijk.
ErDee
Meten=weten, dus, eerst een metertje erop en de oliedruk stationair meten.
jacco94
Trekkerfansde
de olie is op peil
maar heb nog wel een olie filter liggen dat ga ik eerst maar even proberen.
brauheist
Laat je even weten hoe je het oplost? ik heb het namelijk ook sinds kort
Wimsumar
Beste Jaccop94:
Quote @jacco94:
nog wel een olie filter liggen dat ga ik eerst maar even proberen.

Het filter heeft er niets mee te maken. 99,99% kans dat de druksensor defect is.
ErDee
@Wimsumar inderdaad, daarom eerst even een drukmetertje erop
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!