Illustratie van:

Massey Ferguson 6190 - electrische storing contact

Heeft iemand enig idee wat je moet doen als er een storing in het contact slot zit van de trekker.
de hele cabine heeft geen stroom maar de lampen doen het wel.
hebben meerdere trekkers er last van of weet iemand hoe het zit.

Met vriendelijk groet, Dennis

Deel dit topic

Reacties

EA_MF
Contactslot vervangen?
heimans
Heb je gemeten dat de storing in het contactslot zit?
massey8690
De 6100-serie staat wel bekend om de mindere electronica.
we hebben 2 6140'ers "gehad", en bij bijde het start relais vervangen, nu hebben we een probleempje dat de electronische omkeer schakeling langzamer werkt als de lampen allemaal aan staan, even de kabelbos onder het dashboard bewogen en het probleem is verdwenen, dus deze draden gaan we dit winter even helemaal bij langs 😉
ook hebben we laatst een keer last gehad dat de zekering kast begon te 'smelten' bij het gedeelte waar de werklampen gezekerd zijn, deze dingen vreten dus behoorlijk wat stroom en hebben we er een aparte zekering/houder op gemaakt.
wat bij jou ook kan wezen is de schakelaar onder het koppelings pedaal die niet goed functioneert, die hebben we hier ook weleens vervangen.
Zijn machtig fijne trekkers om mee te werken, maar helaas moesten ze scherp geprijsd op de markt komen waardoor er een beetje 'bezuinigd' is op kwaliteit hier en daar.
gudo
Dennis jonge moete gwn een fatsoenlijke tractor kope 😛 ik zag oe vandaag voorbij rije kan da? hadde wel op de koffie kunne kome.
harmkeboerke
Un keer me de compressor door de electronica en al blaaze da ken helpe
mf6190power
@massey8690 klopt de 6100 serie heeft vaker problemen met Electra maar we hebben vandaag een monteur er bij gehad bleek de stroom kabel die naar de cabine liep geoxideerd was en daardoor starte hij slecht en zette hij zich zelf soms af.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6190 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
7