Illustratie van:

Lemken Compact-Solitair 9H ook met Kompaktor zaaibedbereider?

Een Lemken Compact-Solitair 9H is standaard uitgerust met een Heliodor schijveneg om de grond klaar te leggen. Nu vroeg ik mij af of een Kompaktor zaaibedbereider in de plaats van de schijveneg kan worden geplaatst. Dit zou een mooie combinatie vormen met de maïszaaier die achter een Compact-Solitair kan worden gekoppeld. Een 3 meter Kompaktor past mooi bij een 4-rijer maïszaaier. Iemand een idee?

Deel dit topic

Reacties

hermanmuntstra
Compact-solitair is iets heel anders als een kompaktor zaaibedbereider! zoals je zelf al zegt is een compactsolitair een schijveneg of kopeg met een pneumatische zaaimachine en een kompaktor een zaaibedbereider die heel anders werkt als een schijveneg of kopeg.
mrpieter
Volgens mij krijg je een combinatie die niet werkt. De snelheid die een kompaktor nodig heeft ligt veel hoger als je zaaisnelheid.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lemken compact solitair 9 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0