Illustratie van:

Deutz F1L514 - startproblemen

Hallo, met Jacob.Ik heb een deutz f1l 514 maar deze wil na een paar mnd stil te hebben gestaan niet meer starten. Pompt geen brandstof op. Ben aan het ontluchten geweest maar hielp nog niet echt. Overal zit wel brandstof, maar kan niks oppompen. Heb in het verleden het mechaniek achter de plaat achter de brandstofpomp schoongemaakt en toen liep hij weer. Heeft iemand hierover nog tips? Mvg Jacob

Deel dit topic

Reacties

JD-4450
Heb je geprobeerd hem aan te trekken met een andere trekker?
Oldtimer-fan
Aantrekken zou ik niet aan beginnen. 'T zou kunnen zijn dat de pomp verstopt zit. Misschien zul je toch weer de plaat er af moeten halen en schoon moeten maken. En als dat niet helpt, dan zou je de pomp eens moeten laten nakijken.
timotje112
Rookt de tractor als je probeerte te starten? zo nee wil toch ook zeggen dat hij geen diesel krijgt.
RobDeutz104
Kan zijn dat de plunjer van de pomp blijft hangen
twand2505
Zon deutz heeft een inwendige plunjer pomp die kan door het lange stil staan vast blijven zitten maar dit komt zelden voor
bigboy1961
Nog even ter informatie voor anderen. De plunjer van de pomp zat vast door versmeerde olie. Waarschijnlijk ook nog omdat er lekstop door zat. Dan komt, overal waar de olie terecht komt een soort sileconen laagje.De boel goed schoon gemaakt, nieuwe olie erop sae 30, wat ik ook voor de lanz 2816 gebruik en hij liep weer prima! De plunjer pomp zit met 2 bouten vast en kan hangen blijven op de o-ring.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F1L514 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
10