Arctic Monkeys stappen op de trekker

Voor de nieuwe singele 'One For The Road' van de Britse band is Arctic Monkeys' gitarist Jamie Cook voor de clip op de trekker gestapt. Naast dat dit natuurlijk errug fijne muziek is, hebben ze nu dus ook nog eens een leuke clip!

Deel dit topic

Reacties

eicher4048driver
Zeer leuk filmpje idd!
Wim3065
Wel, ik wilde deze al een tijdje geleden posten, maar ik dacht, dit krijgt toch maar negatieve commentaar van de muziekbarbaren. Top song dit. De clip vind ik minder ook al komt er een trekker in voor...
claasxerionfan
Niet mijn muziek.
Wimsumar
Beste Wim3065:
Quote @Wim3065:
muziekbarbaren

Precies, wat een stelletje heaumeau's zeg! 😞
Het wordt pas interessant als die meiden in beeld komen. 😄
CHALLENGERfan
@Wim3065 Ik had al even gezocht of hier al een topic van was en toen kwam ik jouw naam al tegen bij een foto 😄 Ik 'ken' jouw zoiezo al wel langer vanwege je profielfoto haha. Ik vind de clip mooi gemaakt, maar het is idd niet echt speciaal. Ik had ook niet verwacht dat er veel TFers zouden zijn die dit een goed nummer zouden vinden, hoewel ik er af en toe eentje zie die wel een goede muziek smaak heeft 😄. Ik moet wel zeggen dat je het nummer vaak moet luisteren om het écht goed te gaan vinden(voor mij iig).
obelix
Mooi, niet de muziek maar wel de trekkers. Even wennen.
JD6930
Wat een jankmuziek! Konden ze geen hogere stemmen op zetten?

video heeft bij mij geen 30 seconden aan gestaan, toen wist ik genoeg.
CHALLENGERfan
@JD6930 Tja, wat moet je daar nou van zeggen... Die hoge stemmen heten kopstemmen. Maargoed, ieder zo zijn smaak heh 😄
JD6930
Quote @CHALLENGERfan:
@JD6930 Tja, wat moet je daar nou van zeggen... Die hoge stemmen heten kopstemmen. Maargoed, ieder zo zijn smaak heh

Das waar! 😉

Heb ook niet meer als dit nummer van hun geluisterd, ofja vast wel ooit, maar kan me niet meer herinneren, dus weet niet hoe de andere nummers van hun zijn.
CHALLENGERfan
@JD6930 Ach ja, dit is ook muziek die je vaker moet luisteren wil je het dus echt goed gaan vinden. Maar als je dit überhaubt al niks vind, zal dat ook niet helpen 😉 Wat voor muziek waardeer je dan wel?
JD6930
Quote @CHALLENGERfan:
@JD6930 Ach ja, dit is ook muziek die je vaker moet luisteren wil je het dus echt goed gaan vinden. Maar als je dit �berhaubt al niks vind, zal dat ook niet helpen Wat voor muziek waardeer je dan wel?

Van alles en nog wat. Enkele nummers van countryzangers als Johnny Cash, Kenny Chesney... En natuurlijk ook ''John Deere green'' van Joe Diffie, blijft een van de mooiste nummers.

Muziek als bijv. ''It's my life'' van Bon Jovi of hoe heet die, en wat nieuwere muziek als bijv ''Sun is up'' van Inna. Emeli Sande heeft ook heel goede muziek, vooral het nummer ''read all about it'' vindt ik mooi.

Dat nummer ''Wake me up''(zijn meerdere verzies van volgensmij, die beide mooi zijn) van Avicci hoor ik ook graag.

En zo ga maar door.
CHALLENGERfan
@JD6930 Dat is nog wel een aardig brede muzieksmaak haha. Johnny Cash is zeker goed. De rest heb ik dan weer niet zoveel mee. En in de Dance/Trance zit weleens wat 'goeds', maar dat hebben ze voor mij lang niet allemaal.
JD6930
Quote @CHALLENGERfan:
En in de Dance/Trance zit weleens wat 'goeds', maar dat hebben ze voor mij lang niet allemaal.

Dat vindt ik ook, zo'n nummer als ''wake me up'' met dus ook een zanger er in vindt ik wel mooi, maar das ook wel een van de weinige hoor, er zijn er wel meer die ik wel mooi vindt, maar er zijn er ook genoeg waar ik niks aan vindt, zeker die nummers waar helemaal of bijna geen zang in voor komt, die vindt ik niks.

Ja ik heb een best brede smaak.

Opt werk kan ik ook best meezingen met Nick en Simon's ''na een nacht'' of hoe heet dat nummer. Of met nummers van bijv. Robbie Williams.

Zo'n feestnummers zo'n apreski muziek vindt ik ook nog wel eens mooi om te luisteren.

BZB heeft trouwens ook heel goede muziek. Vooral ook dat nummers bij hun vaak over de gekste dingen gaan vindt ik wel mooi. Zoals dat ze bijv. zingen over een krat bier, dat die hun nooit meer alleen moet laten. 😃
CHALLENGERfan
@JD6930 Als ik niet helemaal helder meer ben kan ik voor de rest wel een heleboel muziek hebben 😃 Dan hak ik stiekem op 2 Brothers on The 4th Floor, maar dan moet ik wel wat op hebben wil ik het leuk vinden 😃
JD6930
Quote @CHALLENGERfan:
@JD6930 Als ik niet helemaal helder meer ben kan ik voor de rest wel een heleboel muziek hebben Dan hak ik stiekem op 2 Brothers on The 4th Floor, maar dan moet ik wel wat op hebben wil ik het leuk vinden

Haha 😛
Wim3065
@CHALLENGERfan
Haha, voor sommige mensen zal mijn foto wel opvallend zijn natuurlijk 😉. Beste live band, samen met Arctic Monkeys die ik ooit gezien heb.

@JD6930 En dit bedoel ik met commentaar van muziekbarbaren. Gewoon rustig zeggen dat je het niet goed vind kan ook natuurlijk 😉. Maar ah. Zoals gezegd, smaken verschillen.

Voor de geïnteresseerden, de "later ... with Jools Holland" filmpjes zijn om vingers en duimen bij af te likken.

CHALLENGERfan
@Wim3065 Oasis en Arctic Monkeys zijn idd live erg goed, omdat ze dan nóg beter zijn dan in de studio! Ik ken voor de rest nog wel meer andere bands die live ook heel goed zijn, maargoed. Heb je Oasis ooit eens Live gezien? Ik helaas niet en ik ben bang dat dat ook niet zo snel zal gebeuren, en al helemaal niet in de vorm van de '90s
Wim3065
@CHALLENGERfan Ik ben één van de gelukkige die één van de laatste liveshows van Oasis gezien heb 😄. Vroeg of later komen ze wel nog samen. Wanneer is een andere vraag natuurlijk... Blijven duimen 😉. Want echt, TOP band!
CHALLENGERfan
@Wim3065 Dat is dan 2008/2009 geweest? Lijkt me geweldig geweest te zijn... 😄 Tot dan toe zal je het met Beady Eye en Noel Gallagher's High Flying Birds moeten doen, al is dat absoluut geen Oasis, hoewel Noel Gallagher's High Flying Birds nog wel wat leuks heeft.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0