Illustratie van:

Case IH Maaibord - Voorzetstuk 742

Hallo,

Ik ben op zoek naar informatie over een Fortschritt/Mengele/Case IH voorzetstuk voor het maaien en hakselen van gewas op stam. Type van deze machine is 742. Het is een voorzetstuk bestaande uit een messenbalk, haspel en vijzel, welke 1 geheel vormde met zijn transportkar. Werkbreedte is ergens tussen de 5 en 6 meter. Er is ook een 742 S. Die is echter voor maaien op zwad en draait het gemaaide gewas zijdelings af, als ik het goed begrijp.

De 742 was onder andere leverbaar op de Case IH Mammoth/Mammut 8790, maar die op de bijgevoegde foto komt van een Jaguar 800, generatie I.





De huisdealer had geen informatie, kon ook niet zo barre veel vinden, net als ik.

mvg
Sjoerd

Deel dit topic

Reacties

valmet 605
Hoi @SJB533 is het voor kopen van een echte of voor een miniatuur?
SJB533
@valmet 605 Gaat om een miniatuur 😉
valmet 605
@SJB533 ik ga ff mn fortschritt kop opschroeven... zeg maar lid zt323.... brb.
valmet 605
@SJB533 spiekertje!!! hopelijk heb je wat aan deze site dit is een goede site met mensen die je ook wat kan vragen... hoop dat je duits niet te slecht is.
fortschritt-landmaschinen.de/ZT-Schmiede-Zechin.ht…

zou je voor mij wellicht ook een miniatuur kunnen maken of doe je alleen voor je eigen gebruik?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maaibord ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1