Illustratie van:

Fendt 415 - ervaring Fendt 415

Hallo,
Ik had graag jullie ervaring met de Fendt 415.
Mocht hij nog gemaakt worden, zouden jullie er opnieuw een kopen?
Vriendelijke groeten,
Luc

Deel dit topic

Reacties

bas930
Zou er zeker een kopen, hele goede trekker die eigenlijk geen storingen kent. hoop vermogen en een perfecte regeling tusen motor en vario, welke overigens ook niet stuk gaat.
teunis
Als k t geld zou hebben zou ik toch echt voor een fendt 415 gaan, mooie compacte trekker met een hoop vermogen.

Hoor er alleen maar goeie berichten over
JD 6430 The Best
Een nieuwe 514 is dan mooier denk, met grotere cabine 😄
KOETIE
@JD 6430 The Best

Ook een.slaggie duurder.
mickheijboer
Ik wil de mijn nog zeker niet missen is gewoon een super trekker en zou er zo weer 1 nemen . Heeft een hoop pk's die hij ook met gemak geeft en is mooi qua gewicht.
RobertR
Super fijne wendbare trekker. Simpel te bedienen.
staaf
Gebruiken er een voor voorladerwerk. Is daarvoor goed geschikt, korte draaicirkel en fijne bediening voor de voorlader. De cabine is kort gezegd krap. Ook vind ik de trekker niet erg vasthoudend bij aftakaswerk. Van de 150 pk's merk ik eerlijk gezegd niet zoveel. Zonder iets erachter is het een raket maar hobbelt ie wel, maar met transport wordt het al gauw minder met de felheid. Ook lust hij wel een slok diesel. Zou er niet nog een kopen. Sommige filters e.d. zijn lastig te bereiken.
inspecteurfendt
Bij ons in de straat is er een boer die een 415 heeft en die rijd er toch heel veel mee dus denk ik dat het een goede trekker is. En het merk zit al goed

en als hij niet nieuw te verkrijgen is kan het altijd een tweedehands zijn
mickheijboer
Mijn enigste min punten zijn de richting aanwijzer die klap veel te snel uit en inderdaad het brandstof filter daar moet je een stuk uitlaat voor verwijder . Maar de pk's geeft die van mijn zeer goed en is ook zuinig met zwaar werk.
albert-fendt
Zeer mooie, compacte, luxe, wendbare en sterke alleskunner
auke6630
Ik hoor er ook veel goede berichten over
Payton
@mickheijboer

De richting aanwijzer heb ik met meerdere fendts ook last van dat ze erg snel af gaan.
mickheijboer
@Payton Ja klop dat is hier ook bij meerdere fendts het geval jammer dat ze dat niet op gelost hebben. Maar verder is de 415 een zalige trekker .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 415 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
5