Stage Canada 2014

Hallo,

Ik en een klasgenoot zijn op zoek naar een stage plaats in Canada bij een Loonwerker of groot akkerbouwer voor de periode van begin juli tot eind september. Heeft er iemand bij een bedrijf gelopen of weet er iemand een bedrijf dan hoor ik dat graag.

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

wvdh
Vraagt aan @955xl fan hij is er al verschillinde keren geweest. voor het werk
koen JD
Zeker een goeie keuze. ben er afgelopen zomer ook naar toe geweest. week of 3 nu weer hier en hard aan het werk voor de papieren voor volgend jaar. maar dan poosje langer als jullie. akkerbouw of aardappels had ik wel andere tijd gekozen. maandje later weg en maandje langer blijven bijv. ik ben er ook heen gegaan via @955xl fan die weet er alles van.
CASE1455xl
Nog niks van mijn adres gehoord Jarno??
Snaky Bill
Als je geintresseerd bent kun je bij mij altyd stage lopen die periode,stuur een mailtje naar :spudjohn1@hotmail.com en ik ken je allerlei informatie geven over ons bedrijf en wie er geweest zijn door de jaren heen, spreek je gauw.John.
Jarno1h
@CASE1455xl
Nee Niek daar nog niks van gehoord.
9361973
Zoek je nog een stage plek ik heb plaats

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1