Fendt 312 LSA - Kabelboom

Beste

Ik ben opzoek naar een kabelboom voor men 312 .
Voor kant heeft ergens in de snuit heeft hij kortsluiting gemaakt hij heeft een nachtje lekker gebrand. het is het stuk wat op het motorblok licht wat ik moet hebben als iemand een afbraak weet staan of iets heeft liggen mag je altijd iets in privé bericht zetten .

Is een kabel boom gemakkelijk na te maken ?

Groeten

Deel dit topic

johndeere6900

Reacties

Fendt926Driver
Van de heuvel nijkerkerveen zal er vast wel wat van hebben. bel ze even kunnen ze het klaar leggen en tijdens de wintershow van de vor ben je er vlak in de buurt maar dan heeft die magazijnman bij vd heuvel altijd kerst vakantie.

ligt er een kabel op de motor? gaat er toch aan de rechterkant langs? tenminste bij onze 305 wel. die heeft rechts ook vorig jaar de kabelboom rechts een beetje aan elkaar gebakken. is ook prima na te maken maar de dealer kan ook dat stukje wel bestellen. gaat toch via de verzekering. als er vlammen bij gepaard gaan is het verzekerd. schroeischade niet.
albert-fendt
Voor 2e hands fendt onderdelen: Cj vd heuvel
voor nieuwe fendt onderdelen: plaatselijke fendt dealer of kramp
johndeere6900
@albert-fendt
Kabelboom kan je er ook krijgen denk je ?
Ik heb het nog nooit voorgehad .
Groeten
john deere 7810
@johndeere6900

dit is vast ook nog wel nieuw te krijgen. weet niet of je met zoiets wel 2de hands moet gaan liggen prutsen.

kabelboom is altijd na te maken. maar is een hele pokkel werk. en bij een jd kun je er niet voor liggen prutsen als je kijkt wat een complete nieuwe kost. weet niet wat voor kosten plaatje er bij fendt aan hangt.
albert-fendt
@johndeere6900 bellen is weten
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 312 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!