Massey Ferguson 1080 - rode ral kleuren

Wat voor ral is de kleur van de mf (rood) ?
yourisnaak

Reacties

kramer
MF heb geen RAL kleur, het beste is om naar een dealer te gaan.
Wimsumar
Beste Yourisnaak: Onder menu keuze [TECHNIEK] (linkermenu) en vervolgens [KLEURENSCHEMA] (bovenbalkmenu) is de verfkleur te achterhalen.

P.S.: Vraag bij een dealer wel om voorbeelden. Sommige overgespoten M.F.-trekkers zien er totaal niet uit!

annatefka.com/
Arie_MF
Ik gebruikte voorheen verf uit MF blikken bij de dealer vandaan, maar ik ben beter te spreken over ral3002, karmijnrood dat is dan wel 2K lak. Het schijnt dat de oudere MF's een wat lichter rood hadden dan tegenwoordig.
arjanWolfs
Ik heb mij trekker in ral 3001 signaal rood
2 k lak
steyrlanzboy
@kramer kersen rood heeft MF ik heb ooit op mijn werk in de hout afdeling een zij kand van een 6455 na ge maakt en ik het daar kersen rood voor nodig
gr steyrlanzboy
Freebird78
De meeste fabrikanten leiden hun kleur af van een ral kleur ze maken hem net iets anders zodat je weer bij hun dealer uit komt met de jaren veranderen ze nog wel eens van fabrikant en dat maakt dat er kleur verschillen ontstaan ik kijk vaak naar de binnen kant van een koplamp of waar de lak nog mooi is en laat die kleur na maken. Bij poeder coating heb je een ral code nodig want die kun je niet zo makkelijk vermengen naar een andere kleur
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!