Fiat 1000DT - Fiat 1000 dt kopen

Zou dit een goede koop zijn of een miskoop?
Want ik zou graag een tractor kopen.

Lees meer »

Deel dit topic

wout4000

Reacties

+1
teunis
Voor zover ik weet zijn dit oerdegelijke tractoren
Freek Super 1000
@teunis
Wij hebben zo'n buffel te koop...💪🏻

(klik om te vergroten)

Freek Super 1000
@Freek Super 1000
Staat ook op marktplaats..
jonhdeertje
Denk het wel
+1
Boemrang
Zover we weten is het en blijft het een Fiat.... 😉
erik9831
Zien is meer weten !!! zelf eens mee rijden, alles eens deftig nakijken ... Met de persoon eens een praatje doen, kijken wat zijn verwachtingen zijn en kijken hoe die overeenstemmen met de verwachtingen die jij hebt.

Ik heb ook al degelijk spul zien staan op verkoop sites, maar waar dan uiteindelijk na bezoek niet veel meer van overblijft. Gisteren had ik meer geluk en was het zoals de advertentie was. Dan twijfel ik ook niet en koop ik het.
1046
Weet nog wel een ih 1255 te koop
wout4000
@1046 kun je me aub een link sturen?
Zijn er gekende problemen bij fiat 1000 dt bv. slecht starten in de winter of dingen die steeds maar opnieuw kapot gaan?
+1
jouwstra
Een monster trekker jaren op een 1000 super gereden met 2wd.
Maar een aanrader zoals in de vorige reacties, eerst kijken dan kopen.
1046
tractorfan.nl/topic/61525/

dit is er 1 onder andere
en er staan er wel op marktplaats
wout4000
@1046 dankje.
wout4000
En de prijs komt die een beetje overeen met wat je op de fotos ziet en de uitleg van de fiat 1000 dt?
atlaspower
8000 uur ??? denk dat dat wel ietsje meer is..
wout4000
@atlaspower waarom denk je dat?
PatrickZ
@wout4000
ik weet hier ook nog een fiat 1000dt tekoop testaan ! Voor meer info doe maar een pb
LeonV
Stuurinrichting is vaak een probleem, hier komt speling op waardoor hij moeilijk te rijden is op de weg. Verder berensterk, maar vaak afgebeult voor trekkertrek
gkgerbengk
Als hij niet in een keer start, start hij niet of na heel erg lang proberen. Maar over het algemeen start die met weer of geen weer altijd met een paar tellen.
Niels OM
Wel jammer dat die (veel) voor trekkertrek is gebruikt. Daar heeft elke trekker 'van te lijden, maar ligt er ook aan hoe je er mee omgaat 😉
Fendt926Driver
Zo op de fotos ziet de trekker er wel mooi uit. een proefrit en persoonlijk er omheen lopen zegt veel meer. man vraagt 6000 euro of een goed bod. kunt er iets onder gaan zitten maar vrijwaren van problemen kunnen wij ook niet
fiatteam
Zo te zien aan de rookpluimen op de foto in de advertentie is deze redelijk ver opgedraaid, ze kunnen het wel hebben maar het is er niet beter op natuurlijk. Zo'n 6 cilinder fiat rookt niet zo veel bij het normale vermogen en ook niet bij +10% vermogen.

Mijn advies is, gaan kijken, hoe loopt hij, is de versnellingbak en achterbrug goed gesloten. En als je hem dan koopt, laat dan door een vakman het vermogen bijstellen waar hij op hoort te staan. Dan heb je het langste plezier van deze fiat1000.
wout4000
@fiatteam dankje voor je hulp
fendtkubota
Beste , ik ken deze persoon waar deze fiat van is hij heeft daar heel veel werk in gestoken om deze op te knappen want zoals hier eerder gezegd is de speling van de stuur inrichting gemaakt , boite is uit elkaar geweest en motor is nog in orde want op de foto waar hij hard rookte reed hij op "dubbele" mazout dus is niet extreem opgeschroefd , ik vind het gek dat hij de tractor weg doet want hij heeft er heel veel kosten aan gedaan veel meer dan de trekker waard is aarja hij heeft plaats gebrek dus hij moet weg , als ik zelf intresse zou hebben zou ik hem direct kopen want hij heeft er dubbel zoveel kosten aan gedaan zoals hij vraagt en hij werd niet vaak voor trekkertrek gebruikt hoor maximaal een keer of 5

De tractor is ook van een tf lid (nielsdefiatman) hij heeft er fotos op staan hoeveel werk hij er heeft ingestoken
nielsdefiatman
Het is inderdaad zoals fendtkubota zegt .Ik heb er nog alle foto's van om te bewijzen dat hij volledig uit elkaar geweest is . Ik heb er namelijk een nieuwe koppeling ingestoken de injectors zijn opnieuw afgesteld en gereviseerd en de kleppen zijn bijgeregeld er staat een volledig servostuur op en heb er vanachter volledig nieuwe spatborden laten voor maken .de boite heeft ook uit mekaar geweest en is volledig gereviseerd zo zijn er nieuwe sincromessen ingestoken . verder heeft deze nooit niet veel voor trekkertrek gediend zoals fendtkubota zegt . maar als je komt zien dan kun je meer zien en kan ik je ook meer inlichtingen geven .je bent altijd welkom .
atlaspower
@wout4000 door de vorige eigenaars ook voor TT gebruikt, dus niet alleen door nielsdefiatman ( ) maar jaren ervoor ook al,, de geschiedenis van deze trekker is tot 5 jaar geleden terug te gaan op TF (mits de jaartallen kloppen van de site ?)

(klik om te vergroten)

Fiat 1000DT
Fiat 1000DT nieuwe spatborden lassen

(klik om te vergroten)

Fiat 1000DT
Fiat 1000DT nieuwe spatborden lassen
atlaspower
En heel misschien is dit hem ook voordat ie werd opgeknapt,, qwa uren komt het aardig overeen, al kun je je dus afvragen of zon trekker hier rond de 7500 uur heeft gelopen, 17500 komt wel aardig overeen 😃 tractorfan.nl/movie/2707/
nielsdefiatman
@ atlaspower de tractor op het filmpje is hem al zeker niet want hij heeft altijd in belgie gelopen en zoals je kan zien is de nummerplaat van de auto die op het filmpje te zien is geen belgische . En dat hij 17500 uren gelopen heeft kan ik slecht geloven want dan had ik dat zeker en vast gemerkt als ik hem open heb gedaan . Als hij zoveel uren had dan zou hij niet zo goed meer starten en daar heb ik geen klagen van want hij start meteen en in de winter nog nooit problemen mee gehad . Ik zeg altijd je kan hem niet beoordelen op een foto als je een trekker koopt moet je er altijd naar gaan kijken en bevalt hij je niet dan moet je hem ook niet kopen .
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 1000DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!