MTD Zitmaaier - hef;zitmaaier

Hoe bouw ik een hef op m'n zitmaaeir??
markhoumes

Reacties

Jos-IH
Niet
markhoumes
Oke tnx
lindehydrocart30


zo 😄
dirkao
Natuurlijk is het leuk om dergelijke dingen in elkaar te knutselen, maar ik snap eigenlijk niet goed waarom. je kunt toch veel beter één of ander mini trekkertje pakken, daar zitten meer mogelijkheden aan/op, je kunt er veel meer mee doen en je hebt een dieselmotor
erik9831
Waarom moeten we hier verschillende topics over openen ???

Sorry voor de grofheid, maar ben die vragen over zitmaaiers naderhand serieus k*tsbeu aan het worden. Koop jezelf een tractor en kom dan vragen stellen op een tractor forum. We kunnen het hier anders ook hebben over hoe ik een hef op mijn auto of bromfiets moet maken.

Realiseer jezelf zo snel mogelijk, dat een zitmaaier nooit maar dan ook echt nooit GEEN tractor is. Het is zelfs geen mini-tractor te noemen. Een zitmaaier heeft in zijn leven dan ook maar 1 doel en dat doel zit dan nog in zijn naam verwerkt, namelijk MAAIEN.
Boemrang
Quote @erik9831:
Sorry voor de grofheid, maar ben die vragen over zitmaaiers naderhand serieus k*tsbeu aan het worden.

Inderdaad, je hebt volkomen gelijk, krijg de indruk dat dit familie van onze wel bekende is, die blijft ook maar aan het vragen en uiteindelijk wordt het nog niets.
Daarom, als je iets wilt maken koop dan iets fatsoenlijks en begin daar mee...
Wimsumar
Beste Erik9831:
Quote @erik9831:
Sorry voor de grofheid, maar ben die vragen over zitmaaiers naderhand serieus k*tsbeu aan het worden.

Pardon? Je hebt volkomen ongelijk! Je hebt toch zelf in je tienertijd dezelfde soort ideeën gehad als (ook de waarschijnlijk jeugdige) MarkHoumes? Zijn zitmaaierplannetjes zijn niet onmogelijk maar vragen nogal wat technisch inzicht. Laat hem daar zo spelenderwijs maar achter komen met behulp van T.F.-leden die hem wel behulpzaam zijn met fotovoorbeelden en bouwadvies.
erik9831
@Wimsumar Eigenlijk ... neen, nooit zo een ideeën gehad.

Of het nu mogelijk is of niet, doet er hier eigenlijk niet toe. Het is gewoon het feit dat zijn topic in de 24u lijst verdwenen is, dat hij het opnieuw post. Dit is een punt dat mij stoort.

Sorry als het jouw tegen de borst stoot dat er mensen hier kritiek op leveren. Ik wil ook mensen helpen waar ik kan, ik ben ook bereid schouderklopjes te geven. Maar in dit geval is dit niet mogelijk.

Zeker niet nadat hij een paar minuten later al een topic start waarin hij zegt op zoek te zijn naar een mini-tractor of iets dergelijks. Het is nutteloos om dan nog te reageren en hem te willen helpen. Want hij weet totaal zelf niet wat hij wil. Dat is inderdaad te wijten aan zijn jeugdige ideeën.
Allgaier R22
@erik9831 Je zei dat in de andere reactie niet toch?
erik9831
@Allgaier R22 Daar heb ik een link geplaatst, naar een tractor die te koop stond ja. Als dat is wat je bedoeld ?

Ik vind inderdaad dat je beter zoiets koopt op dat moment, dat zitten te klooien aan de zitmaaier. Hij wou hem eerst al meer pk's geven, nu een hef aanbouwen. Ja dan is het in mijn ogen vrij duidelijk dat hij beter dan een mini-trekker koopt.
old man jose
Heel duidelijk het begon donderdag al, men kan er niet omheen het is weer """" WEEKEND """ jippppppiiiiiieeee.
Boemrang
Quote @old man jose:
"""" WEEKEND """

+2 😃
Allgaier R22
@erik9831 Oh zo. Ik had die andere topic van hem niet gezien.
Allgaier R22
@Boemrang Maak er maar een +3 van 😃
Wimsumar
Beste Erik9831:
Quote @erik9831:
Het is gewoon het feit dat zijn topic in de 24u lijst verdwenen is, dat hij het opnieuw post. Dit is een punt dat mij stoort.

Dat zullen alle nieuwkomers wel eens ervaren dat hun topic van de lijst verdwenen is en nog niet weten dat ze zo'n topic via de eigen profielpagina weer terug kunnnen halen maar het 'noodgedwongen' opnieuw starten.
JD5620
@erik9831, @old man jose en @Boemrang+1

Een zitmaaier is gemaakt, om te MAAIEN. En niet om te gaan ploegen of dat soort dingen.

Dan kan je beter een klein trekkertje kopen, die zij er voor gemaakt om een moestuin, ofzo om te ploegen, eggen enzovoort. Die kleine trekkertjes kosten tweedehands niet zo veel. 😉
erik9831
@Wimsumar Ik heb helemaal niets tegen jou als persoon, ik wil ook dat je dat weet. Ik zie heel vaak dat je mensen een heel mooi en degelijk antwoord geeft, waar ze in veel gevallen mee verder kunnen. Soms begrijp ik echt niet waar je iedere keer die moed vandaan blijft halen, want meestal lijkt het er op dat het antwoord dikwijls in de wind geslagen word, dus daarvoor wel respect.
Wimsumar
Beste Erik9831:
Quote @erik9831:
niets tegen jou

Dat weet ik ook wel (heb je al eerder eens laten blijken) en dat is ook wederzijds.
Ik heb overigens zelf beslist niet de indruk dat meestal mijn antwoorden in de wind worden geslagen(!) en zo lang ik er schik in blijf houden ga ik door. 😄
JD5620
@Wimsumar vaak geef jij/u goede tips vind ik 😄
Wimsumar
Beste JD5620:
Quote @JD5620:
vindt ik

Tip: Het is 'vind' (zonder t). 😉

P.S.: Bedankt voor 't compliment. 😎
JD5620
@Wimsumar welke t 😄 😉
Wimsumar
Beste JD5620:
Quote @JD5620:
welke t

Die schrijffout t van jou, die ik lekker voor jou onbereikbaar in de quote heb geparkeerd. 😛
JD5620
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MTD Zitmaaier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!