Illustratie van:

Eurotrac F40 - ervaring

Hoi,

Ik heb nu een 17 jarige New Holland met 45 PK. Ik wil deze inruilen voor een Eurotrac F40 of F60 met frontlader (daar ben ik eigenlijk naar op zoek, met NH is verder niets mis).
Wat zijn jullie ervaringen?

Deel dit topic

Reacties

erik9831
Ik heb ze ook al eens gezien, en ze zijn inderdaad vrij laag in prijs, wat nooit iets wilt zeggen uiteraard. Waar de één niet mee tevreden is kan iemand anders dan wel weer tevreden over zijn.

Maar ik zou op dat moment dan toch eerder kiezen voor een ander merk. Valt ook allemaal te zien wat je er misschien mee gaat doen.

Wat ook al soms het geval is bij bepaalde verdelers van merk trekkers, dat ze weigeren om deze merken over te nemen.

Reacties van een tijdje geleden al bij onderstaande foto ...
fiatjuh
Zou me eerst eens goed bedenken eer zo een chinees merk te kopen en ook met een voorlader op een kleine trekker. Ziet er allemaal leuk uit zo`n voorlader,maar is feitelijk niets anders dan een speelgoedschep. Als je een beetje met geduld kijkt ,zijn er ook nog goede westerse trekkers te koop voor minder dan een nieuwe Eurotrac
albert-fendt
Als je er onderhoud aan wil plegen, moet je eerst chinees leren..
goeiedag eem
Niet aan beginnen is mijn mening, heb er al aardig wat problemen van gezien, als je er een koopt koop er direct een tweede bij voor onderdelen, dan heb je kans dat het past, maar zeker weten doe je het niet, heb er een gezien met 100 uur op de teller, en daar liep de olie aan alle kanten uit, zaten geen keringen is de versnellingbak bij de ingaande schakel stangen en waren al volledig in gesleten, denk eerst goed na voordat je er een koopt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eurotrac F40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
15