John Deere 310 - John Deere 310 kopen ?

Kan een JD 310 (1965) kopen. Waar moet ik op letten, wat zijn de aandachtspunten ? Ben ondeskundig en niet handig op dit gebied.
Noorderlicht

Reacties

Boemrang
Ondeskundig!!!!
Wees gerust, wij ook, dus kan er in feiten weinig mis gaan...
john deere 7810
Kwaaltje van deze type's is dat de cilinder bussen nog wel eens willen verotten. of dat de o-ring lek gaat bij deze type's. omdat er maar 1 om heen zit in plaats van 3.

let dus goed op je motorolie: of hij helemaal nieuw is (niet voor niets nieuwe opgedaan) of dat hij helemaal grijs in plaats van zwart.

in dat geval is hij toe aan nieuwe afdichtingen/bussen

verders goede trekkers
bemrob
Goed opletten of de motor en koppeling letten want hier zit een speciale versnellings bak ik 1 2 3 koppeling half intrappen en voor de 4 en andere groepen helemaal en alles goed loopt enzo verders is er niet makkelijk om aan onderdelen te komen maar verders een goede trekker voor informatie kun je me altijd een privebericht sturen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 310 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!