Waarde Holder B12

Ik kan een holder B12 kopen met een ploegje er aan.
In goed werkende staat met verlichting , wat is zo'n trekker waart?

Deel dit topic

Reacties

erik9831
Hangt van verschillende factoren af, met papieren, zonder papieren, draaiende motor, ik zie er al van rond de 2600€ die volledig gerestaureerd zijn ...

Het is ook wat je er zelf wilt aangeven uiteraard. wij weten je budget niet. Wat vind je zelf van de trekker, is hij het waard of niet ... dit noemt men dan de aantrekkingskracht en de emotionele waarde een beetje.

Uiteindelijk ben jij de enige die dat kan beslissen.
deutzke123
Ja hij vraagt er 2500 euro voor in originele staat en zonder papieren , ik denk dat dit wat te veel is maar je vind ze nergens op internet om te vergelijken.
erik9831
Ik heb er nog eentje gevonden voor 2000€ waar papieren bij zitten, juist batterij en een likje verf nodig staat er bij ... Kan je voor 1700 @ 1800€ wel kopen lijkt mij.

[url]2dehands.be/landbouw-tuinbouw/akkerbouw/…]
HolderB12
@erik9831 Erik zit behoorlijk goed qua prijsstelling..
deutzke123
Oke , bedankt dan weet ik genoeg ,dan sluit ik dit topic weer af.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
208