Illustratie van:

Joskin Bemester - Gat onder in verdeelpot.

Beste tf'ers,
Bij onze joskin verdeelmolen zit onder de messen een gat in de plat en bodem, hier zit geen schroefdraad in en als er niks in zit loopt er mest uit. Iemand enig idee waar dit gat voor dient en hoe het op te lossen is? Afgelopen seizoen had ik er een stukje hout in maar dat begon weer te lekken, ik dacht nu aan het dichtlassen als er geen andere manier of werking voor is.
Foto's volgen.

Mvg, Robin

Deel dit topic

Reacties

harald vrieling
Das om de onderplaat vast te houden, snel nieuw boutje in doen,, normaal een inbus bout,, let wel op dat hij nie aan de binnenkant uitsteekt, dan draait de verdeler nie meer ,, gewoon afslijpen als je vast hebt gedraaid
international956
@harald vrieling Dat idee had ik al, maar bij die ander zijn het idd vlakke inbusbouten. Dus eventueel draad in tappen en bout er van onderen in.
international956
...
erik9831
Misschien dat dit ook helpt (als het hier over hetzelfde gaat) ...

tractorfan.nl/topic/60407/
international956
@erik9831 Nee dat is iets anders, had ik inderdaad al gezien en daar zit bij ons gewoon een vetnippel op. @siebenga weet jij dit mischien?
casejxu
Daar mee zet je de plaat vast van onder! Moet/hoort schroef draad in zitten.
arnoud
Net zoals casejxu zegt normaal een inbus bout van de onderkant erin en zit in dat gat schroefdraad
casecvx170
@international956 ik zou haast zeggen aan de andere kant dan waar de verdeelmolen/messen zitten een plaatje op lassen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0