Ford 7810

Goeienavond tractorfan leden.
ik ben op zoek naar een Ford 7810 die eerder in bezit was van familie van mij. het was een 7810 gen III ik heb gehoord dat er toen die tijd een nieuwe motor was ingekomen en daarna ergens in de buurt van friesland is verkocht meschien weten jullie waar die trekker nu precies loopt of andere dingen erover. ik zou dus graag willen weten hoe die er nu uit zien en/of ie nog steeds loopt het ging om deze trekker tractorfan.nl/picture/105811/

mvg.
Henry 😉

Deel dit topic

Reacties

johan6640
Volgens mij loopt deze trekker bij leijendekker in witmarsum.maar ik weet het niet zeker.
casefordhenry
@johan6640 aha en zijn er toevallig ook foto's van of?
johan6640
@casefordhenry ik heb er geen foto's van sorry.ik ken 1 van die jongens wel goed en ik ben er ook wel eens geweest.van daar.je hebt toevallig niet en echt herkennings punt op de trekker?
casefordhenry
@johan6640 voor zover ik weet niet. het enige dat ik weet is dat hij is verkocht met een nieuwe motor en ergens in de omgeving friesland liep. en anders zou ik het morgen is kunnen na vragen wat er precies een herkenning's punt aanwas
kromdiek
Zit volgens mij een stickertje op van Twentrac, als ik het goed zie.
Weet je ook of die daar nieuw is verkocht, zal niet heel eenvoudig zijn om hem op te zoeken,zijn er natuurlijk wel veel van verkocht.
Hopelijk is het die johan6640 bedoeld.
casefordhenry
@kromdiek de trekker hebben ze toen die tijd nieuw gekocht jah en als ik get goed heb bij twentrac. Wat je ook aan dat stickertje kunt zien
casefordhenry
@johan6640 de herkenings punt was volgens mij de oudere versie velgen die onder de trekker lagen
mike_v
Misschien even een serienummer vermelden? Altijd makkelijk als je een specifieke trekker zoekt, hij moest maar eens in iemand van hier zijn garage staan 😛 .
casefordhenry
@mike_v nou um dan ben ik lang aan het zoeken want die trekker is al 4-5jaar niet meer in bezit
mike_v
Als je hem niet hebt @casefordhenry, dan gaat dat uiteraard niet. Maar er zullen er genoeg zijn die zulke dingen nog wel hebben.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3