John Deere 1120 - Verkoopprijs John Deere1120

Hallo,
Verleden jaar is mijn schoonvader overleden en had een John Deere 1120 in zijn bezit. Tot onze spijt moeten we hem van de hand doen maar we zouden een eerlijke prijs willen bedingen. Want er zijn wel een paar gegadigden maar de prijzen schommelen danig veel. Hij functioneert goed en zijn uitzicht is van een tractor die in het veld heeft gewerkt. Hij is uitgerust met cabine NEC plus bijpassende frontlader, de originele TM is eveneens beschikbaar.
Vgr. Ghuislenus
Ghuislenus

Reacties

lindehydrocart30
Een 1120 met cabine en voorlader is toch altijd nog wel zo'n 2200, 2500 waar? heb je mischien een foto van de trekker? dat is iets makkelijker.
Fendt926Driver
Als leek van dit soort types jd zou ik zeggen met lader en cabine tussen de 2500 en 3000 euro.
een gewone kale zonder lader en cabine vraagt men al snel 2000.-

tractors-and-machinery.com/site_display_content.ph…
Fendt926Driver
Deze adverteerder op marktplaats vraagt al 2800 en heeft een duncan cabine

marktplaats.nl/z.html/…

maar let wel je verkoopt alleen en neemt geen inruil terug zit misschien wel iets verschil tussen.
als je er zelf een goed gevoel bij hebt kun je hem ook iemand gunnen voor iets minder.
claasfan
Ongeveer 2700 euro
dalton
De mensen die hebben gereageerd zijn waarschijnlijk handelaren. die er zelf nog een slaatje uit willen slaan. Sommige mensen die in een soortgelijke situatie zitten doen hun tractor dan voor minder weg dan de hoofdprijs. Puur omdat ze er geen verstand van hebben. En geen zin hebben om jan en alleman over de stoep te krijgen die komen kijken naar de tractor. Het is een afweging die je zelf moet maken. Hij kan morgen weg zijn voor een lage prijs of je wacht je tijd af en laat mensen bieden en komen kijken zodat je meer geld kunt krijgen. Persoonlijk denk ik dat de tractor zoals eerder gezegd tussen de 2500 euro en 3000 euro waard is ( ook mede door de frontlader en cabine) Een Eerlijke handelaar zou je waarschijnlijk 2000 a 2200 euro bieden.
Ghuislenus
Oké, bedankt. Zal morgen eens een foto maken en plaatsen. Al is het zonder de frontlader gemonteerd. Te kort aan Manpower. Er is inderdaad geboden tussen de 2000€ en blij zijn dat we er vanaf zijn voor de prijs van oud ijzer. Dus we zullen nog wat moeten onderhandelen, zonder het onderste van de kan te willen hebben. Zou al blij zijn dat hij ter nagedachtenis een goede thuis krijgt en geen object wordt van commercie.
Hooiveld
@Ghuislenus Als de trekker niet direkt weg moet, doe dan maar rustig aan met de verkoop. Dan zal er heus wel een keer een liefhebber zich melden. Maak anders een paar foto's, dan is het eenvoudiger om je een advies te geven.
erik9831
Ik heb mijn 3000€ betaalt 3-4 maanden geleden (staat tussen men foto's) ... Misschien teveel, maar so what. Ik vind het een prachtige tractor. Ik heb er veel anderen gezien (oldtimers) die ook rond deze prijs zaten, maar in veel slechtere staat. Banden die tot op de draad versleten waren (kost je ook een hoop die te vervangen) trekkers die aan iedere dichting wel lekte enz enz ...

Het enige wat ik heb moeten doen is gewoon de vlotter, tankmeter en de uurteller en kabel vervangen. Heeft mij een paar 100€ gekost.

Ik ben van plan om deze trekker zelfs niet op te maken. Vind een trekker die gewerkt heeft, die een leven heeft gehad, waardevoller dan eentje die volledig opgemaakt is.
Maar ik ben wel van plan om ooit eentje ook eens volledig op te maken, gewoon voor het plezier.
steyrlanzboy
@Ghuislenus geen idee maar ik ken wel iemand die een 1120 als schroot heeft gekocht en helenmaal op geknapt
Fendt926Driver
Misschien is er iemand op tf die er 2500 plus voor wil betalen om hem op te knappen. dus als je de foto plaatst is er misschien wel een liefhebber. heb je 2 vliegen in een klap je krijgt meer dan 2000.- en de trekker komt bij een liefhebber te lopen voor een 2e leven.

als je fotos maakt maak er dan genoeg zodat iemand die interesse heeft zich er een voorstelling van kan maken. van links rechts voorkant achterkant in de kabine voorlader appart omdat die ernaast staat. en de originele tm (wat dat dan ook maar is) neem in ieder geval zoveel fotos dat men zich er kan inleven en misschien heb je succes.
JD5620
@Ghuislenus Als ik jou was zo ik er 2750,- voor vragen, poot stijf houden zeg 'dat is de prijs punt' zodra iemand merkt dat er ruimte is voor onderhandelen krijg je er messchien maar 2000,- voor.

als je merkt dat, dat degene die hem koopt echt een liefhebber is zou, ik er 2250/2500 voor vragen. is natuurlijk ook mooi als de trekker een mooi gerestaureerd wordt en een 2e leven krijgt. 😄
Henk 1120
@Ghuislenus Als hij er verder netjes uitziet en er zit een cabine en voorlader op, dan zou ik toch zeker bij €3.250,- beginnen. Redelijke 1120's zonder voorlader worden toch meestal vanaf €2.500,- aangeboden. Zit er ook een Hi-Lo op? Ik ben benieuwd naar de foto's en wat voor type het is! Wat bedoel je met originele TM?
Henk 1120
@JD5620 Nog bedankt hè 😄
JD5620
@Henk 1120 geen dank 😄 die JD 1120 van jou ziet er strak uit 😄
erik9831
@JD5620 Niet alleen zijn trekker ziet er strak uit, de loods die hij heeft geplaatst (door noodlottig ongeluk) ziet er ook een pracht uit.

Zou ook zoiets willen, maar familie wilt niet meewerken 😄
JD5620
@erik9831 heb even snel de loods opgezocht :)@Henk 1120 da's een mooie loods hoor 😄 kunnen heel wat machines in. hoe groot is ie
JD5620
Quote @erik9831:
(door noodlottig ongeluk)

is de 'oude loods' afgebrand 😞
Henk 1120
@JD5620 De oude loods is een bijna 100 jaar oude kastanje op gewaaid bij een korte maar zeer heftige storm op 05-01-2012. De loods is 21 bij 11,5 meter. Plaatselijke mechanisatiebedrijf heeft de spanten gelast en casco geplaatst. Het houtwerk heb ik zelf afgewerkt. 😄
JD5620
@Henk 1120 kunnen mooi wat machines in 😄 strake loods heb je mooi gemaakt 😄
Adri-JD850
Het is maar wat een gek er voor geeft en voor elk ding is een koopman alleen je moet hem wel vinden , geduld is een schone zaak niet te vlug toegeven zeker niet als deze trekker niet in de weg staat, informeer maar eens rond en kijk wat een ander er ongeveer voor vraagt en in welke staat deze verkeerd, voor de handel is het overal zowat dezelfde prijs, zet de trekker op verschillende verkoopsite's en je komt er wel vanaf,er zijn er bij die de trekker afkraken maar toch wel willen kopen als er zo eentje bij zit zou die mooi pech hebben.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!