Knop "te koop"

Zoals iedereen al wel gemerkt heeft, de nieuwe aanwinst schijnt niet te werken. Nu lijkt TF helemaal op een verkoopsite, dit kan niet de gedachte zijn achter de actie van @tinus.
Maar goed laten we hem de kans geven om dit op zijn eigen manier op te lossen.
suc6

Deel dit topic

Reacties

GROENEDEERE
Kunnen we dit over enkele weken weer bekijken? Na een dag kun je t niet beoordelen. Ja er is nu een piek maar die zak vanzelf minder worden.
mdoornekamp
Het is niet erg dat hier onderling wat verkocht wordt. Het is alleen niet handig dat het tussen de nieuwste forum topics staat. Deze schuiven nu veel te snel door.
JD6930
Quote @GROENEDEERE:
Kunnen we dit over enkele weken weer bekijken? Na een dag kun je t niet beoordelen. Ja er is nu een piek maar die zak vanzelf minder worden.

Inderdaad. Ze mensen hebben het nu ontdekt omdat het net nieuw is en het bijna gelijknamige topic net of nog niet eens van de homepagina af is. Dat wordt inderdaad vast minder, maar eerst wisten mensen niet of het wel of niet mag, dus nam niet iedereen het risico, nu mag het dus zullen die leden wel denken: ''nu grijp ik mijn kans''.

We kunnen ons beter afvragen wat dit topic hier doet, het vorige is nog maar amper of net van de homepagina, in dat topic kunnen ook ervaringen etc. over dit nieuwe forum onderdeel gedeeld worden toch?
old man jose
Dit had toch anders geprogrammeerd of ingesteld moeten worden den ik.
Zoiets als zijdelings of in ieder geval niet zo nadrukkelijk aanwezig het effect is averechts.
fendt trekkertje
Meteen na 1 dag al weer beginnen te zeuren -,- zon site onderhouden kost gewoon veel tijd en moeite. als je meteen al begint te klagen dat het niet werkt verzin dan ZELF eens een oplossing.
mbvaltra
Waar zit die knop 'te koop' dan?
old man jose
@fendt trekkertje
Als je dit zeuren noemt ga je toch lekker zelf zitten zeuren, Ik noem het gewoon reageren.
steyr8090turbo
Inderdaag nog maar 1 dag geleden heeft tinus uitgelegd dat hij het erg druk heeft, is een ding niet helemaal naar wens, meteen weer druk uit oefenen en moet het binnen 1 uur veranderd zijn... al ben ik het er wel mee eens dat er erg veel te koop wordt aangeboden
mdoornekamp
@old man jose het lijkt wel op zeuren
steyr8090turbo
@mbvaltra forum > topic starten > start binnen dit forum > te koop
mbvaltra
@steyr8090turbo

Bedankt, te koop topics komen dus gewoon tussen de andere topics.
steyr8090turbo
@mbvaltra ja inderdaad, er staat dan alleen te koop voor
old man jose
@mbvaltra
Dat is wat ik bedoelde maar er zijn mensen die noemen dat zeuren, ik geloof dat we ook maar een knop zeuren moeten laten installeren. Misschien wel handig voor de huilers met de wolven.
Denk ik.
Patrick 2020
Ik vind op zich de 'te koop' afdeling wel goed, omdat je hier veel mensen met dezelfde doelgroep hebt. Maar zoals in andere topics ook al is behandeld misschien is het een optie om ergens een snelkoppeling maken. En dat dan niet steeds alles op de voorpagina komt.
old man jose
@casejxu115
Bedankt voor de info, ik zal proberen om jou ook een keer te vernoemen misschien kom je dan tot je zelf, opgewonden standje.
Oh je was al zo geschrokken dat je de reactie alweer hebt verwijdert.!!!
casejxu115
@old man jose ho is, ik dacht toen ik op reageer drukte, oh zal ik maar nie zeggen. maar jij hebt ook altijd commentaar op nutteloze aangemaakte topics, en zelf doede precies t zelfde
Fendt926Driver
Voor te koop hebben we toch de vrijdag veiling vindt het een rommel worden met al dat te koop erbij
old man jose
@casejxu115
Dat vind jij dus en nog wel een paar huilers met de wolven in het bos, ikzelf en nog meer hebben daarover een andere mening.
old man jose
@Fendt926Driver

++++x 10

Maar pas op je word hier door sommige mensen al snel beticht van stemming makerij.
GROENEDEERE
Jose denk om je bloeddruk. Met jouw leeftijd kan die snel te hoog zijn.
old man jose
@GROENEDEERE
Oke dokter DEERE maar bloeddruk heeft niets met leeftijd te maken zoals jij zit te vermoeden, maar dat leer je nog wel op de TF dokter school denk
Fendt926Driver
Heb de topic van tinus doorgelezen en de reakties die hij plaatste staat nergens bij dat er ook te koop bij kwam. later heeft hij een tekoop gevraagd knop gemaakt maar in de topic van boemrang wordt het ineens een tekoop/ gevraagd.
als te koop ook de bedoeling was stond het bij tinus zijn knop wel bij denk ik dan
B - W
Je hebt mensen die zeuren en je hebt mensen die drammen, man maak jullie allemaal niet zo druk... Er is meer op de wereld als alleen deze site. Kan jou het nou bommen of er 10 topics per dag zijn of 100, ik zie totaal geen probleem
erik9831
@mdoornekamp Blijft een topic niet 24u op de hoofdpagina staan dan bij jou ? Of bedoel je dat de lijst dan te groot word ?
steyr8090turbo
@B - W der is ook geen probleem, alleen deze topics dat iedereen zijn boze emoties ff kwijt kan
mdoornekamp
@erik9831 ik denk dat de lijst te lang wordt. De handel is HIER ook niet belangrijk genoeg om op de hoofd pagina te staan.
steyr8090turbo
@mdoornekamp juist de handel is belangrijk, Nederland leeft van de handel, Tractorfan zou zich er haast in moeten gaan verdiepen 😄
Wimsumar
Beste B - W :
Quote @B - W:
Kan jou jet nou bommen of er 10 topics per dag zijn of 100, ik zie totaal geen probleem

Precies! Zo zie ik het ook. Zet alle topics (technische vragen, te koop aangeboden, te koop gevraagd etcetera) maar "legaal" tussen elkaar. Dan kan niemand er nog over klagen dat er iets in de verkeerde rubriek is geplaatst. 😄
mdoornekamp
@steyr8090turbo Als Tinus een euro per advertentie vraagt wordt hij schat rijk 😄
steyr8090turbo
@mdoornekamp inderdaad, gelezen @tinus ?
ford5000
@old man jose Rustig Jos. Er is al een voorstel om naast de "naar het forum" knop een "vraag en aanbod" knop te maken op de voorpagina.
Zo kan iemand die daarop wil kijken direkt er naartoe klikken zonder dat we de hele voorpagina vol hebben staan met aangeboden spullen ipv topics die met een half uur weer verdwenen zijn van de voorpagina.
Even de tijd gunnen. Okee? 😉
RobertR
@B - W De beste reactie van alle 600 reacties van de afgelopen 2 dagen!Helemaal mee eens.
ford5000
Quote @Wimsumar:
Precies! Zo zie ik het ook. Zet alle topics (technische vragen, te koop aangeboden, te koop gevraagd etcetera) maar "legaal" tussen elkaar. Dan kan niemand er nog over klagen dat er iets in de verkeerde rubriek is geplaatst

Met als gevolg dat alle overzichtelijkheid in één keer weg is, of dat een technisch vraagstuk al van de voorpagina verdwenen is voordat er ook maar iemand op heeft kunnen reageren.
Lijkt me ook niet helemaal de bedoeling....
Wimsumar
Beste Ford5000:
Quote @ford5000:
verdwenen

Als de topiclijst maar lang genoeg is naar onderen, dan kan er dagen- zo niet wekenlang iets op de voorpagina staan.
Topics waarin je mee doet/reageert onthoudt je zelf wel of krijg je vanzelf notificaties van tegenreactie. Topics die je niet interessant vindt, verdwijnen vanzelf naar onder.
ford5000
@Wimsumar krijg je dan geen situatie waarmee aan de essentie van TF voorbij gegaan wordt?
Namelijk dat er ook nog foto's op de voorpagina kunnen blijven staan?
Daarom ben ik dus voor een aparte "vraag en aanbod" knop naast de al aanwezige forumknop.
Dan kan de opzet hetzelfde blijven zonder concessies te hoeven doen aan de overzichtelijkheid van de voorpagina.
JD5620
De Te koop knop is er nog geen dag, gun het even de tijd om zich te ontwikkelen. 2/3 weken later zijn de kinderziektes er wel uit 😉 en loopt alles weer soepeltjes 😄
Wimsumar
Beste Ford5000:
Quote @ford5000:
"vraag en aanbod" knop

Je ziet het vandaag gelijk al: Het werkt voor geen meter!
Bovendien, nu wil ik terloops nog wel eens een te koop gevraagd/aangeboden -topic aanklikken en een reactie plaatsen. In een aparte rubriek ga ik dat niet doen ( Zie ook de andere forumrubrieken: er komen nauwelijks topics/reacties).
JD5620
Quote @Wimsumar:
Je ziet het vandaag gelijk al: Het werkt voor geen meter

Geef het even de tijd om zich te ontwikkelen 😉 ,je kan moeilijk oordelen na een dag.
ford5000
@Wimsumar Tja, als even een aparte knop aanklikken al te veel moeite is dan houdt het snel op............
Vind ik niet echt een argument wat je nu aandraagt.
Sorry.
Wimsumar
Beste JD5620:
Quote @JD5620:
om zich te ontwikkelen

Waar komt de grens te liggen? Kijk, ook in technische topics komen vaak genoeg ook weer koop-/verkoopvragen/adviezen in voor. De 'kritiekasters' zien daarin weer munitie om te gaan eikelen dat het in de ander rubriek voortgezet moet worden.
Wimsumar
Beste Ford5000:
Quote @ford5000:
niet echt een argument

Ik heb er geen enkele moeite mee als alles door elkaar staat. Ik pik dat eruit wat waar ik wat van kan leren en/of kennis/ervaring/advies over kan dragen.
casecvx170
@old man jose dit kan ik geen gewoon reageren noemen @tinus

heeft uitgelegd dat hij het heel druk heeft maar dat hij zo snel mogelijk weer verder gaat met de site dus geef hem dan ook gewoon effe de tijd voor alles.........
ford5000
@Wimsumar Jij misschien niet, maar TF kent ruim 28.000 leden, en daar zouden er zomaar wat tussen kunnen zitten die er een andere mening op na houden dan jij. 😉
Voor jouw bijdrages op technisch gebied niks dan hulde van mijn kant, maar TF is meer dan alleen een technisch forum, en daar dient ook rekening mee gehouden te worden. 😄
Wimsumar
Beste Ford5000:
Quote @ford5000:
28.000 leden

Ik heb er geen voorstelling van maar denk dat daarvan er minstens 20.000 (vooral zeer jeugdigen) lid is om foto's te kijken en/of picturecomments te geven.
JD5620
Quote @Wimsumar:
Ik heb er geen enkele moeite mee als alles door ekaar staat

Er zijn genoeg leden die van overzicht houden, waaronder ik zelf. Anders wordt het zo'n puinhoop.
ford5000
@Wimsumar Lang niet al die 28.000 leden zullen allemaal even actief zijn.
Ik denk zelfs dat meer dan de helft "slapend" lid is, of alleen maar af en toe komt kijken, maar dan nog vind ik niet dat je zomaar aan de belangen van anderen voorbij kunt gaan.
JD5620
Quote @casecvx170:
@tinus

heeft uitgelegd dat hij het heel druk heeft maar dat hij zo snel mogelijk weer verder gaat met de site dus geef hem dan ook gewoon effe de tijd voor alles.........

Daar ben ik het helemaal mee eens, Tinus doet ook zijn best, hij is ook maar een mens. Hij kan moeilijk alles in 1 dag/1 week alles oplossen.
1046
@JD5620 rotterdam en amsterdam zijn ook nie op 1 dag gebouwd, dus idd , geduld is een schone zaak
deutznoud
Of mischien ook een oplssing, als je je aan een topic ergert er gewoon niet in lezen en het overslaan?
JD5620
@1046 Ik bedoel maar, alles heeft tijd nodig. Dus ook de 'te koop knop' 😄
Boemrang
Quote @Wimsumar:
e ziet het vandaag gelijk al: Het werkt voor geen meter!

Het moet ook de kans krijgen om te laten zien dat het gaat werken, laat @Tinus nou eens zijn gang gaan, het is best mogelijk dat er straks wel een knop in de bovenste balk komt te staan, of de vrijdag veiling wordt aan gepast.
Iedereen begint maar weer wat in het wilde te roepen zonder er bij na te denken.
Laat @Tinus nou maar eens zijn gang gaan, dan komen we er vanzelf er wel uit....
JD5620
Quote @old man jose:
Zoals iedereen al wel gemerkt heeft, de nieuwe aanwinst schijnt niet te werken. Nu lijkt TF helemaal op een verkoopsite,

Heb geduld mijn vriend 😉 na 1 dag kan je moeilijk oordelen. Als over 1/2 weken alle 'kinderziektes' er uit zijn, zul je zien dat het wel werkt 😄 . @Tinus doet ook zijn best en er zal nog wel het een en ander veranderen. Maar heb geduld, dat is een schone zaak 😄
JD5620
@Boemrang Sommige mensen hebben geen geduld 😞 en beginnen gelijk te klagen.
Boemrang
Quote @JD5620:
beginnen gelijk te klagen.

Inderdaad, het dit zal ook wel blijven.
Laat @Tinus maar eens aan de gang gaan, naar mijn inziens komt het wel goed...
Maar het heeft even tijd nodig...
Overigs, hier was al een topic over....
jelledexta
Het begon goed... Duidelijke mening van old man jose, niks mis mee.
En jahoor gelijk wordt hij door anderen uit de tent gelokt... Gewoon vragen om onenigheid.
Ik snap zijn standpunt, ben het met hem eens maar ik heb wel het geduld om even te wachten totdat de kinderziektes uit het "te koop" gedeelte zijn.
Gewoon respect voor ieders mening scheelt zo veel gezanik hier.
old man jose
@jelledexta

+++++ X 100 !!!!!

De positieve reacties daar doe je het voor, maar ook voor terechte kritiek kun je me aanspreken.
En voor de anderen :::
Huilen doe je maar in het bos
old man jose
Als nou iedereen eens de moeite nam om een topic te lezen,
ik krijg van iedereen op mijn donder omdat ik schrijf dat we allemaal geduld moeten hebben.
Waarna men vrolijk verder gaat met mijn topic te quoten of af te breken, terwijl ik er alleen maar goede bedoelingen mee heb.
Fendt926Driver
@Boemrang zou het misschien een optie zijn om niet elk keer tinus met [ en @ te zetten in een gewone reactie die man krijgt al zoveel reakties waarom dan in een gewoon stukje tekst nog 2 keer weer te noemen.
roep hem alleen aan als het echt nodig is.
Boemrang
Quote @Fendt926Driver:
roep hem alleen aan als het echt nodig is.

Dat zou ik inderdaad kunnen doen, maar dit kun je wat mij betreft gerust vergeten, jij weet namelijk niet wat er is afgesproken is met @Tinus...
Ik probeer en hopelijk lukt mij dit ook om het zaakje hier weer een beetje op de goede rit te krijgen, zodat het weer gezellig wordt als voorheen....
old man jose
@Boemrang
Someone has to do it isn'tit

Zullen ze dit begrijpen??
jelledexta
@Boemrang volgensmij hoef jij je hier helemaal niet mee bezig te houden. Als iedereen voor rechter gaat spelen komt er niks van terecht, laat het gewoon aan de experts over.
Fendt926Driver
Quote @Boemrang:
zodat het weer gezellig wordt als voorheen
toen jij ook al op elke topic een reactie plaatste die wel of niet zinnig was?????

je krijgt van mij de voordeel van de twijfel.

hoop dat het weer leuk wordt, doe je best!
Boemrang
Quote @old man jose:
Zullen ze dit begrijpen??

Ik ben bang van niet.....
JD5620
@Boemrang ik snap het wel 😉
Boemrang
Quote @jelledexta:
laat het gewoon aan de experts over.

Laat ik je nou eens vertellen dat er het een en ander gaat wijzigen.....
valmet6400power
@mdoornekamp

Dat is ook niet waar, topics blijven evengoed 24 uur op de voorpagina staan, dat veranderd niet
newholland6640
@GROENEDEERE

Dan moet Jos maar zoutloos lul

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
67
DEELNEMERS
23
WEERGAVES
1