Kemper meststrooier

Hallo ik heb een kenper meststrooier met 4 staande walsen. De tandwielen van de haakse overbrenging in de tandwielbak zijn deels versleten ( niet allemaal ) iemand ervaring met deze problemen en iemand idee waar ik deze tandwielen kan halen. Meeste lmb s hebben dit niet meer

Deel dit topic

Reacties

weurding
Kemper heeft de productie overgedaan aan briri bawinkel, net over de grens, denk dat deze de tandwielen wel leveren kunnen, maar schrik niet van de prijzen, bij strautmann zijn ze duur! briri.de/
mf4360
Ik ga even kijken.! Bedankt
fastrac3155
Volgens mij zijn dit ook gewoon bypy aandrijf kasten, staat iig dat hoefijzer logo op, bij de onze teminste wij hebben wel een breedstrooier met liggende walsen.
SventerHorst
Evenhuis uit Giethoorn is dealer van kemper. Misschien hebben ze daar nog wat op magazijn liggen.
mf4360
@weurding ook deze meststrooier ben ik aan het opknappen. ik strooi er nog best wat mee in een jaar. en wil de strooier wel weer goed voor elkaar hebben.

de rondsels zijn ook wat versleten hier heb ik al een prijs van liggen ( van nieuwe ) maar deze zijn niet te betalen idd.

heb je misschien nog een idee waar ik elders nog kemper onderdelen vandaan kan halen ( buiten bribri om )

hebben vandaag wel contact gezocht met bribri maar nog geen reactie gehad.

ik dag weurding die zal wel wat weten hihi
weurding
@mf4360 evenhuis giethoorn werd genoemd, ronsels kan je kijken of die 2 op mp passen, anders na laten maken bij een vijzelfabrikant, kan je gewoon de binnenste as weer gebruiken
mf4360
@weurding bedankt, hier ga ik idd even achteraan. kramp en granit hebben een heleboel tandwielen maar niet meer van kemper / bribri ik zal morgen evenhuis even bellen.!

verderre ideeen altijd welkom.!
weurding
@mf4360 wat voor type kemper heb je? een E7000?
mf4360
Ja, ik geloof het wel plaatje zit er niet meer op of een e8000

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
4