Illustratie van:

John Deere 3030 - toeren/urentellerkabel vervangen

Goeiedag de uren/toerentellerkabel is stuk van mijn john deere 3030 is dat zelf te reparen of is dat een hele klus om zelf te maken..

Deel dit topic

Reacties

Tjerk
Hallo RSL

Als ik jou was zou ik piet everts even bellen. Die heeft vast wel een nieuwe kabel compleet met toerenteller liggen. Want repareren zal je goed vies tegen vallen

www.evertslandbouwtechniek.nl
deeremeneer
Hallo dit is een klus die je zelf wel kunt doen. de kabel zit aan de achterkant van de motor aan de rechterkant gemonteerd. je kunt gewoon de aluminium moer losdraaien en de kabel eruit trekken. aan de teller in de cabine werkt dit hetzelfde. het kan een beetje gepriegel zijn maar is goed te doen.
deeremeneer
Nieuwe kabel kost €25,00 ex btw.
RSL JOHN DEERE
Bedankt voor de info heb al ff gekeken en gevonden word een mooi gepriegel,want heb dr 1 met een vce cabine maar komt goed..(hoop ik)
deeremeneer
@RSL JOHN DEERE Natuurlijk komt dat goed. Mocht het niet helemaal lukken kun je hier weer altijd voor raad terecht.
erik9831
Normaal op een uurtje kan je dit vervangen. Uiteindelijk zal je zeggen, het was simpel te doen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2