Geen foto's meer

Er komen geen foto's meer bij en zelf krijg ik er ook geen meer geüpload. Ligt de server soms weer uit?

]

Deel dit topic

Reacties

DB_jansen
Als de server er uit lag was tf niet bereikbaar 😉
rickrenault
Viel mij ook op dat er geen foto meer bij komt
JD6930
@SJB533

Wou al net zeggen: Topic is net van de homepagina of nog niet eens en het volgende is ge-opend...
jelledexta
Geeft niks, zo krijgen de foto's wat extra aandacht, er zou per dag een limiet van 100 moeten komen.
Alleen de voorpagina, is een stuk leuker lijkt me.
Ferdinanddijkstra
Het zou een stuk beter worden als men per trekker maar 1 foto plaatst en niet meer dan tien soms.
De trekker word er echt niet mooier van als hij vanuit 10 verschillende hoeken op de foto komt en dan ook nog gepost word.
Dus ik zeg : 1 foto per object is genoeg
jelledexta
@Ferdinanddijkstra juiisst, bespaart Tinus harde schijven, wij meer kijkgenot en de "foto-uploader" scheelt het upload tijd.
Dat is 3-dubbel op! 😄
fendt309 vario
@jelledexta
vind 2 toch mooier.
heb je soms toch 2 geheel andere foto's van zelfde combie uit verschillende hoeken.
maar idd meer als 2 foto's van het zelfde is gewoon de site spammen!!!
erik9831
@fendt309 vario een weekje ongeveer geleden heeft iemand gezegd gehad dat je maar max 3 foto's mocht plaatsen.

Ik dacht dat @JD6930 dit had verteld in een topic. effe opzoeken.

Gevonden: hier is de link

tractorfan.nl/picture/823603/
Jasperfendt
@Ferdinanddijkstra Nou van die profesionele fotograafen met heele reportages word je ook wel een x zat 😞
fendt309 vario
@erik9831
oké we zullen zien.
maar vind een limiet wel puik plan om Tf beetje opgeruimd en overzichtelijk te houden !!
Angelo368
R.I.P Tractorfan?
walker1
@Jasperfendt Die "professionele" fotograaf vraagt mij ook iets te veel aandacht hier. Die paatst hier foto's en zet er bij elke foto bij "meer op alexmiedema..enz"
Prima dat je je link er bij plaatst, maar houd het dan idd bij een paar foto's en zet er geen honderden op want dan heeft dat "meer op..." ook geen zin meer.
erik9831
@walker1 Hij zet dit ook niet bij iedere foto, heb ik al vaker opgemerkt.

Wat zeker ook heel belangrijk is, hij plaatst totaal gaan 20 keer dezelfde foto vanuit een andere hoek genomen van dezelfde trekker. Hij plaatst iedere keer een andere foto, van een andere trekker of machine. Dus op zich kan je hem hiervoor niet veroordelen.

Ik heb hem vanaf dag 1 een aangenaam persoon gevonden, hij heeft hier ook over gepraat met anderen ... Hij is een prof fotograaf, dat geeft hij eerlijk ook aan staat trouwens op zijn blog. Sinds 1 januari is hij zelfstandige geworden. Hij neemt tussen de 20 en de 30.000 foto's per jaar ...

Maar laten we het belangrijkste onthouden, dit ging over dezelfde combinatie/trekker 10 keer plaatsen.

Ik ken Alex persoonlijk niet, dus dat ik hem hier even verdedig zijn volledig mijn eigen woorden en mijn eigen gedacht.

@Alex Miedema Mag zichzelf ook verdedigen als hij wil in mijn ogen. Daarom dat ik hem even vernoem.
caseboy
@erik9831 niet alleen die alles miedema post veel te veel, die martin holland soms ook, en die jasperfendt valt toch wel mee. die casesound heeft heele mooie foto's en post helemaal niet te veel, dat soort proffesionele ftotgraven moeten we hebben. Maar ik moet wel toegeven dat ik ook wel ee s teveel op een dag heb gepost
Jasperfendt
Ik had het ook niet aleen over miedema maar vooral over eimand met deer en fan in de naam
Fendt - Lady
Dus voorlopig geen nieuwe foto's meer dus ??,
selten
@Fendt - Lady
Gewoon zelf proberen. Misschien dat het probleem alleen bij hem is
Fendt - Lady
@Selten nou ik heb al enkele dagen dat als ik inlog dat er geen nieuwe foto's meer bij staan van de afgelopen 24 uur. Zelf uploaden nog niet geprobeerd , maar is even doen vanmiddag.
mike_v
Waarom kan niet iedereen zijn mond gewoon eens een week of twee toe (, of vingers in dit geval stil,) houden tot de aangekondigde vernieuwingen i.v.m. aantal foto's posten, linken naar ... in de beschrijving, ... door komen.

Tot die tijd is het voor iedereen maar gissen wat juist mag en wat niet.
Heb geduld, dan komt alles wel in orde! Maar zolang iedereen maar zit te zeuren over hoe en wat, blijven er frustraties ontstaan, wat voor niemand goed is.

Het uploadprobleempje is nu wel bekent voor iedereen. Dat heeft iedere website/forum toch ooit. Geen reden om iedere dag een nieuw topic erover te openen ...
SJB533
Alex Miedema
@erik9831 bedankt voor de call!

@walker1 ik zet dat helemaal niet bij elke foto 😄 Alleen daar waar het toegevoegde waarde heeft, bijvoorbeeld bij evenementen waar ik niet alleen tractoren, maar ook trucks (mijn specialiteit) op de foto heb gezet. Ik zet inderdaad niet tig keer hetzelfde voertuig hier op de site, maar heb een grote collectie die ik graag deel. Helaas heb ik tractorfan pas kort geleden ontdekt, anders was het wat geleidelijker gegaan ja 😉 Ben inderdaad sinds kort 'professioneel', wat mij niet beter maakt dan een andere fotograaf, maar enkel aangeeft dat één van de takken van mijn bedrijf is dat ik foto's maak, het meeste verdien ik vooralsnog met mijn teksten. Aan de agrarische wereld heb ik vooralsnog niets verdiend (en dat was ik voorlopig ook niet van plan, alhoewel ik interessante kansen natuurlijk niet laat liggen), mijn specialisme zijn bedrijfswagens en dan nog met name trucksport (truckrace, Dakar). Omdat ik 16 uur per dag werk en met vrachtwagens bezig ben vind ik het fijn en ontspannend om me tussendoor zo nu en dan even op wat anders te richten, en toch nog hobbymatig met foto's bezig te zijn, daar is TF een perfect platform voor.

Overigens ben ik geen voorstander van een limiet per dag. Veel van mijn collega's die op papier werken zijn stinkjaloers op de vrijwel onbeperkte ruimte die internet bied, waarom dan jezelf beperken? Ik zie ook veel dingen die mij niet interesseren, hoor je me niet over, ik scroll ze stilletjes voorbij. Het leven is te kort om je te storen aan dingen die je niet genoeg boeien.

Zodra ik heb gemerkt dat men zich stoorde aan te veel foto's ben ik overigens aanmerkelijk minder gaan posten, iedereen weer blij 😉
Deerepower7720
@Alex Miedema mooi zo door gaan alex. mag graag naar je fotos's kijken
walker1
@Alex Miedema Het zijn in ieder geval wel kwalitatief goede foto's die je plaatst en inderdaad plaats jij geen 10 foto's van dezelfde machine.
Waar ik op doelde is dat soms de hele pagina hier vol stond met alleen maar foto's van jouw en anderen krijgen dan weinig kans hun foto's ook te laten zien, maar goed dat is ook al weer ten goede veranderd.
Alex Miedema
@walker1 dat komt omdat ik veel 's nachts werk, zo druk is het hier 's nachts niet, dus als jij dan 's ochtends de eerste bent die online komt zag je een rijtje foto's van mij ja 😉
SJB533
@Alex Miedema
Ik snap @walker1 wel. Misschien is het een plan, om voor jezelf een grens qua aantal foto's te stellen? bijvoorbeeld 10 of 15 per dag? Scheelt weer in gezeik 😉
Alex Miedema
@SJB533 doe ik al tijden 😃 max 2~3 per uur, en dat op zn hoogst een paar keer per dag 😄
SJB533
@Alex Miedema
Niks aan de hand dus 😄
JD6930
Quote @jelledexta:
er zou per dag een limiet van 100 moeten komen.

Das niet te doen! Dan kun je na 12:00u of eerder geen foto's meer toevoegen op drukken dagen.
Tom VB
Nog geen nieuws van @Tinus ? Niks an TF zo zonder nieuwe foto's
mike_v
Geduld is een schone zaak @Tom VB, zodra Tinus iets te zeggen heeft, zal hij wel een topic aanmaken. Tot die tijd moet je maar een andere site bezoeken als je foto's wil bekijken.
mike_v
Foto probleem is opgelost voor diegene die het nog niet gezien hadden!
jelledexta
@JD6930 haha nee, misschien per persoon max 2 per dag dan.
JD6930
Quote @jelledexta:
@JD6930 haha nee, misschien per persoon max 2 per dag dan

Das dan denk ik ook weer iets TE. Gewoon iedereen zich proberen aan die regel van 3 foto's van 1 trekker/machine op het zelfde moment/de zelfde plek/zelfde werkzaamheden te houden, dan valt het wel mee denk hoe rommelig en onafwisselend het is.

Al moet ik uit eigen ervaring zeggen dat af en toe 3 inplaats van 4 foto's van bovengenoemd uplauden nog bij het keuzes maken nog moeilijker is dan je zou denken. 😉
jelledexta
@JD6930 denk dat dat onbegonnen werk is, ik zag net al weer (uit mijn hoofd) 5 foto's van een set wielen voorbij komen... 😑
JD6930
Quote @jelledexta:
@JD6930 denk dat dat onbegonnen werk is, ik zag net al weer (uit mijn hoofd) 5 foto's van een set wielen voorbij komen... -_-

Dat blijf je houden helaas ja.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
36
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
0