Illustratie van:

Fendt 411 - aansluitschema zwaailamp

Kan iemand mij vertellen wat het aansluitschema van de zwaailamp is van een Fendt 411 vario (bj 2000) want als ik op de schakelaar druk gaat het controle lampje dat erop zit oranje branden, maar bij de zwaailamp gebeurd er niks.

Groeten Rick

Deel dit topic

Reacties

Heb je de bedraading al gecontroleerd op kabelbreuken
of slechte massa
bartjuh
Vleugelmoer ff los draaien en dan de zwaailamp compleet een paar keer draaien.. kijken of hij het dan weer doet. zal wel slechte massa zijn of zwaailamp overleden
bas930
Efe spanning meten op de zwaailamp voet, heb ook wel een schema maar denk toch dat het eerder in de zwaailamp zit omdat de lamp wel branden gaat.
MF_Dyna6
@bas930 de zwaailamp doet helemaal niks zegt hij. alleen het controle lampje brand
Boemrang
Heb ik thuis ook wel eens, druk ik op een knopje, ook niets daar....
Maar niet te min, gewoon even de zwaailamp er af nemen en kijken of stroom op de zwaailamp voet hebt, anders is de kans zeer groot dat de zwaailamp is overleden...
Fendt_John Deere
Oke, bedankt voor de adviezen, ik zal morgen even de zwaailampen omwisselen met de andere trekker, en als hij het dan nog niet doet zal ik de spanning erop meten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 411 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!