Mc cormick D 439

Hallo,

Wij hebben een mc cormick d 439. Deze trekker wilde niet meer voor gloeien (lampje werd niet rood). Toen hebben we de gloeispiralen gecontroleerd die waren alle 4 kapot. De gloeispiralen zijn alle 4 vervangen. Hij wil nog steeds niet voor gloeien en het lampje brandt nog steeds niet. Wat zou dit kunnen zijn?

M.V.G Davie

Deel dit topic

Reacties

Oldtimer-fan
Lampje? Bedoel je het gloeioog? Misschien is die niet aangesloten op de spiraaltjes achter het dashboard of is die doorgebrand.
Davie Landinifan
@Oldtimer-fan
Ja, het gloeioog. Zoals ik weet is hij aangesloten, maar hoe kan je zien dat hij doorgebrand is ?
guuskeunen
Wij hebben precies hetzelfde probleem met onze 440. Zit alles wel goed aangesloten?
Ferdinanddijkstra
Gloeilamp niet stuk, volgens mij staat het in serie geschakeld
deutz110
Ja de gloeispiralen zijn in serie dus zou ik maar kijken of die spanning krijgt zo niet bij je gloei schakelaar kijken of je daar wel spanning heb en dan nieuw draad of schakelaar monteren
monteurtje
Zijn de aansluitingen op de gloeispiralen onder t dashboard en op de gloeistiften allemaal goed schoon? Anders vanaf de schakelaar spanning gaan meten en kijken vanaf waar er geen spanning meer is.
Davie Landinifan
Hallo iedereen het is al opgelost:)
Wimsumar
Beste Davie Landinifan:
Quote @Davie Landinifan:
al opgelost

Hoe?
monteurtje
@Davie Landinifan

vertel es wat het probleem was.
Davie Landinifan
@Wimsumar @monteurtje Bij de gloeispiraal zat een soort veer deze was losgekomen. Deze hebben we vast gemaakt. En gloeide binnen 5 seconden!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1