Mc-Cormick D 430 - extra hydrauliek aansluiting

Hallo,

Graag wil ik op mij d430 een extra hydrauliek aansluiting en retour. (hydraulische top stang en kieper) Maak ik wil de orginele leidingen niet "vernielen" heeft iemand een idee waar ik op het huidige hudrauliek ventiel een druk en een retour kan vinden. Dit aangezien dat er nog een aantal stoppen in zitten. Ik heb in de wp handboek gekeken maar kan daar geen schema vinden van het standard ventiel
scormick

Reacties

valmet6400power
[ErDee]
valmet6400power
Ho ik bedoel dat weet @ErDee wel!
ErDee
Ik ben er nauwelijks bekend mee
b450
In de persleiding van pomp naar hefdeksel zit een koppeling. Ongeveer 15 cm voor de hef. Daar kun je vrij eenvoudig een T stuk tussen zetten. Daar kun je dan je hydro stuurschuif op aan sluiten. Er zit voor op fe hefinrichting een stop waar de retour in kan.
mestyle
Achter die doppen

Zitten volgens mij veren en balletjes ( weet het niet zeker) is tijd terug dat ik me reserve los gehad heb
b450
Maar even een andere vraag... zo'n D serie heeft nou niet echt veel olie in zijn hydro tank( geloof iets van 11 liter). Verwacht je dat dat voldoende is om daar een kipper mee te doen kippen?
Wimsumar
Beste B450:
Quote @b450:
Ongeveer 15 cm voor de hef. Daar kun je vrij eenvoudig een T stuk tussen zetten. Daar kun je dan je hydro stuurschuif op aan sluiten.

Dit moet dan wel een stuurschuif met overdrukventiel zijn!
b450
@Wimsumar ja dat kan. Maar waarom. De orginele overdruk klep blijft gewoon zijn werk doen? Je moet geen stuurschuif met open center nemen dan zou je hef het niet meer dorn. Dan neemt de olie de weg van de minste
Weerstand.
Wimsumar
Beste B450:
Quote @b450:
Dan neemt de olie de weg van de minste
Weerstand.

Nu je dit zo zegt. Dit is ook de reden waarom je geen druk krijgt op het regelventiel als deze tussen pomp en hefdeksel gemonteerd wordt [b]op een T-leidingkoppeling.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!