Illustratie van:

Mc-Cormick D 432 - Bedradingsschema

Een kennis van mij heeft al een tijd een D-432 en nu had deze de laatste tijd een beetje problemen met starten. De accu bleek slecht te zijn, deze heeft hij dan ook vervangen. Na de nieuwe accu geplaatst te hebben, deed de trekker helemaal niets meer. Er was bij de vorige eigenaren een beetje geklooid bij de bedrading. De kennis heeft er nu een aparte plusdraad bij de accupool aangemaakt, maar hij weet niet op welk precies punt deze hoort aangesloten te zijn. Op meerdere punten onder het dashboard start de trekker en werken de lichten, maar bijv. het knipperlicht werkt dan niet.(deze heeft wel gewerkt)

Nu zocht hij een bedradingsschema om te weten hoe alles aangesloten hoort te zijn. Dit ook aangezien de rest van de bedrading ook op een hoop ligt. Als er geen bedradingsschema is te krijgen gaat hij alles loshalen en dan weer netjes aansluiten en dan ook een eigen schema maken.

Maar kortom: Heeft hier iemand het (originele) bedradingsschema van de D-432?

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
mestyle
Heb hem wel in de boeken staan moet ik dan alleen even inscannen. stuur maar pb met je mail dan stuur ik hem toe
CHALLENGERfan
@ErDee @mestyle @Boemrang Bedankt allen. @mestyle Is het schema dat jij hebt nog uitgebreider/'beter' dan van de link van @ErDee? (Hoewel dat schema er compleet en duidelijk uit ziet)
mestyle
Bijna dezelfde
ErDee
Dat is gewoon het originele kabelschema
mestyle
@ErDee

Die ik uit het boek heb staan nog 4 gloeiers bij op
ErDee
@mestyle dat is die W rechts onder
CHALLENGERfan
@mestyle @ErDee Nouja, het voornaamst probleem is opgelost. Het ging dus voornamelijk om waar de 2e plus kabel aan de accupool waar en aan welke schakelaar verbonden moest worden. Beide bedankt!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 432 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
20