Renault 681 - koppelings plaat vernieuwe

Best tf ik wil de koppelings plaat van de renault 681 vernieuwe (slipt)Wie heeft er tips?Waar moet ik speciaal opletten.De trekker is met cabine,zit er ergens een stekker verborgen om de electrik los te koppele?Vast bedankt voor de tips.
limbo

Reacties

Wimsumar
Beste Limbo: Is er nog wel vrije slag op het koppelingspedaal?
Clear-up
Er zit geen stekker maar dat is ook niet nodig . Je deelt de trekker immers voor de cabine en de cab en tank blijven op de achterbrug staan.
Er zitten maar een paar draden naar voren waaronder naar de dynamo,startmotor,verlichting,olie en temp zenders .
Weet je zeker dat de koppeling is versleten?
limbo
Hallo ja ik heb de koppeling al eens bij gesteld,heb hem al wat meer vrije slag gegeven.Maar met de mest wagen er achter merk ik dat het begint.Daarom beter nu verwisselen als straks als het weer druk word.Ik heb al heel wat gerepareerd maar de koppeling vernieuwe is nieuw voor mij.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 681 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!