Granit parts

Weet er iemand of ik als landbouwer aan inlog gegevens voor de webshop van granit parts zou kunnen geraken? ik heb al eens een mail gestuurd maar heb er nog niks van gehoord. of weet er iemand een andere webshop voor tractor en machine onderdelen waar je als landbouwer terecht kan?
mf6290

Reacties

Eus1210
Wat je ook kunt doen , is naar je landbouw mechanisatie bedrijf gaan , waarschijnlijk doet hij zaken met Kramp, en je kunt een My parts partner (MPP) account aanvragen .
Bestellen direct online , factuur van je mechanisatie bedrijf .Werkt super
Husqvarna
Zijn ook wel demo-accounts waar je (bruto)prijzen kunt zien.
EA_MF
MPP is inderdaad echt ideaal, onderdelen worden gewoon thuis bezorgd, of je kunt ze ophalen bij lmb.
mf6290
Bij kramp of MPP geraak ik ook niet aan een account, ik heb ook al geprobeerd maar dat lukt niet, ik kan enkel het onderdeel zoeken op de site, dan het bestelnummer doorgeven aan landbouw mechanisatie bedrijf hier in de buurt waarna zij dan de prijs opzoeken en bestellen en de dag erna kan ik het dan bij hun gaan afhalen, dat is veel heen en weer geloop voor een onderdeel vind ik, daarom zoek ik een site waar ik online kan bestellen en waar het onderdeel thuis wordt geleverd na overschrijving.
Wimsumar
Beste MF6290:
Quote @mf6290:
bij kramp of MPP geraak ik ook niet aan een account

Lees in onderstaande topic hoe je een Mypartpartner-login kan krijgen: (via je plaatselijke mechanisatiebedrijf):

tractorfan.nl/topic/18313/

AANVULLING:

Via de Mypartspartner-site kan ook:

mypartspartner.nl/mpp-nl/nl/…
heimans
Kramp kun je zeker vergeten, ook als kleine zelfstandige wordt je daar geen klant meer, tenzij je ergens dealer van bent of een behoorlijke omzet hebt.
jammermaarhelaas
Ik begreep dat je voor gebruikmaking van My Parts Partner (zelf online bestellen en afhalen bij LMB) een start en een abonnementstarief betalen moet. Meer dan tienstjeswerk per jaar, dus dan is het voor een hobby sleutelaar ook al niet meer snel interessant.
Jb26
Nadeel van mpp is dat je geen of weinig korting krijgt, moet je opbouwen zeggen ze dan..
bijvoorbeeld 6" afsluiter kost bij mpp 160,- bij één van onze lmb's kosten ze +/- 120,- euro beetje jammer.
Voor de rest werkt het super!! bij granit zijn ze er mee bezig om ook zoiets op tebouwen maar geen idee hoe of wanneer.
willemk
@Jb26 allegro.pl/oferta/…

In polen kan je het meeste wel gewoon op internet vinden. Vandaag besteld vaak binnen twee dagen in huis
willemk
@willemk Kramp is gewoon loei duur. Het enige wat ik er wel eens koop zijn de onderdelen waar ze het alleenleverrecht op hebben, voor de rest zo min mogelijk handel met ze doen
EA_MF
@Jb26 dat ligt dan ook aan het lmb waar je mpp acc bij aangesloten hebt, wij krijgen toch wel een aardig behoorlijke korting
Eus1210
Ik weet niet precies hoe het werkt maar het iedee zal toch zijn om samen, de LMB en MPP , er allebei beter van te worden ? Wat betreft Graniet , zij leveren toch al aan eind gebruikers ??
Favorit614
@mf6290
hier bijna dezelfde prijzen als bij Kramp.
De bestelnrs. komen ook overeen met de nrs. van kramp.

mechashop.nl/hst/m04s09d/….
Ze hebben niet alles maar wel veel.
Favorit614
Quote @Jb26:
bij granit zijn ze er mee bezig om ook zoiets op tebouwen

Dat hebben ze al wel een paar jaar.
granit-parts.nl/
zie:naar de granit partner shop

netstore.granit-parts.nl/NS512A/jsp/…
+1
PAT Techniek
Hallo,

www.pattechniek.nl Als partner van Granit Parts, is het heel het assortiment te bestellen via mijn shop. Lukt dit niet, dan graag een mail naar info@pattechniek.nl

Dank je,

mvg,

Patrick
valmet805
Techniekwebshop. Nl zou kunnen dan heb je granit kramp sparex samen te pakken. Wel duurder daar.. soms niet leverbaar wat er wel ligt bij kramp..
maikwolsink
Ik ben hier door iemand geholpen via zijn werk bestel ik nu bij kramp.
Ik weet niet of hij nog lid is van tf. @Jank56 die heeft mij er mee geholpen
Mini-Loonbedrijf
Landbouwonderdelen-shop.nl heeft ook veel voor trekkers en machines
Jank56
Hallo Maik
Hij is nog steeds lid van tf en wil jullie er best wel verder mee helpen als dat zich voordoet
Gr Jan
Pluto
Wij hebben al een paar jaar een account bij Granit lopen en als je via de dealer besteld ben je 15 tot 20% duurder uit . Als er wat fout gaat met de onderdelen is garantie heeeeel moeilijk !. Als het niet specifiek is gewoon via internet is vaak het goedkoopst alleen kost het veel tijd om het uit te vogelen !!.
Bart-
Hoi,

Ik koop bijna alles via het web. Meestal verloopt dit vlot. Als er iets misloopt, dan kun je pas beoordelen hoe goed een webstore is. Ik heb met Pat-Techniek goeie ervaringen als er iets misloopt. Ik heb er duurdere gekregen (voor dezelfde prijs) en meerdere mogelijkheden op het op telossen, zodat ik verder kon met project.

Bart
PAT Techniek
Bart, bedankt voor je positieve reactie!

Mvg, Patrick

www.pattechniek.nl
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!