Deutz-Fahr DX 6.30 - lampje op dashbord brand

Hallo op het dashbord van mijn dx630 brand een rood lampje met een olie druppel en een tandwiel rondom, het lampje zit onder het lampje van de motor olie. Ik dacht dat het van de hydrauliekolie filters was maar dat is een ander lampje kan iemand in de gebruikers handleiding kunnen kijken die heb ik namelijk niet?

Deel dit topic

frnslcrx

Reacties

bartjuh
Die brand ook als je koppeling intrapt volgens mij. Misschien olieniveau van koppeling?
deutzje470
Volgens instructieboek: Deutz fahr 6.30

Rood - Drijfwerkoliedruk

Dit lampje moet uitgaan bij lopende motor. Gaat dit lampje branden, betekent dit een te geringe oliedruk en gevaar voor de koppelingen. Trekker stilzetten en storing later verhelpen.

Gaat het lampje branden bij stationair motortoerental en een warm drijfwerk, is dat normaal en van geen betekenis.

hoop je hiermee voldoende geholpen te hebben.
bolinder350
Ik heb nog wel een instruktieboek over. Die mag je wel hebben. Het is in het Nederlands.
marcpd
Kan het lampje zijn dat de oliedruksmering van de versnellingsbak controleert. Brandt in princiepe als je het koppelingspedaal in trapt. Oliedruk valt weg omdat de pomp dan stil staat. Kan ook beginnen
frnslcrx
Iedereen bedankt voor de reacties!
Het was idd de oliedruksensor van de versnellingsbak. Deze zat midden onder de cabine. Ik heb de sensor vervangen en het probleem is hiermee opgelost.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!