Illustratie van:

Massey Ferguson 25 - hef problemen

Vraag over hef 25,de hef van onze massey ferguson 25 wou eerst niet zakken,leek alsof hij op op slot stond,maar nadat hij een maand of 4 stilgestaan had,was hij in die tijd wel gezakt.
nu wil hij niet meer omhoog is er iemand die weet wat er aan de hand is
mvg Ronnie

Deel dit topic

Reacties

jeroenfordmf
Voel je geen weerstand op de hef hendel? dan is het pennetje van de vork die bedien word door de hefhendel en geeft die de pomp geen commando om de hef op te laten komen. dit verklaart ook waarom die eerst niet omlaag wou dan hoor je waarschijnlijk de trekker een beetje kreunen omdat die maar druk op bleef bouwen. Heb dit ook bij een van de eerste 135 gehad en denk dat die ongeveer de zelfde hef bediening heeft.
Maar je filters kunnen ook gewoon vol zitten of de pomp is versleten/gescheurt. kan ook goed wezen dat er wat inwendig een leiding los zit heb ik ook bij een fordje gehad.

hoop dat het je een beetje op weg helpt
Wimsumar
Beste Fordson2: In het M.F.-25 -instructieboekje wordt iets genoemd over het kunnen vastzetten van de hef in hoogste stand. (blz 17:). Op bladzijde 10, zie afbeelding.

annatefka.nl/mf_instr_boek/xx_serie/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 25 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
213