Illustratie van:

Fendt 816 - Intervalrelais ruitenwisser (voor)

Hallo,

Weet iemand waar ik het intervalrelais voor de wis-wasinstallatie (vooraan) vind in een 816 met bouwjaar '94. Hij wist nu enkel in de tweede stand (continu wissen) en ik zou graag dat relais eens uitmeten. Aangezien de wisser soms gaat als je in een put rijdt vermoed ik ergens een slecht contact.

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

basia
Meestal zitten de relais ook in de zekering-kast ; heb je geen gebruikers handleiding van de trekker ?
nh1880
@basia
Dat veronderstel ik ook, maar die doos zit goed gevuld met relais en we hebben een gebruikershandleiding, maar de plaats van de verschillende relais is er niet op aangeduid.
basia
@nh1880
Staat er ook wat op de relais ?

Wisch-intervall Steuergerat moet je hebben met 4 pootjes met de nummers 31-54-31b2-31b1.

Kan natuurlijk ook andere oorzaak hebben ; schakelaar slecht contact of zoals je zegt ; stekkerverbindingen ; massa e.d.
josje
Er zit rechts onder het paneel van de vooras veerring tiptoetsen ook relais maar waar die van zijn weet ik niet precies ik heb daar een keer een relai voor groot en dim licht vervangen
Payton
Meestal hoor je een relais aanklikken, als hij het nog een beetje doet, je oor boven de zekering kast houden, of waar @josje zei, en dan luisteren als je hem aan zet, je hoort dan het relais verspringen. Moet het nog wel een functie van het relais van werken op zn minst om hem zo te vinden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 816 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!