Illustratie van:

Zetor 5341 - brandstofmeter blijft helemaal omhoog staan

Bij onze zeepsnor 5341 blijft de brandstofmeter helemaal omhoog staan ook al is de tank leeg, hoe krijg ik dit weer goed? (als het contact uit staat gaat de meter ook weer omlaag)

Deel dit topic

Reacties

fendtinterfan
Misschien zit de drijver vast.
Boemrang
Het zou kunnen dat de vlotter niet meer goed is, of een massa probleem...
mike_v
Is toch makkelijk als de tank vol blijft? 😛

Misschien het contactje van de sensor/taster eens zuiver maken? Weet niet hoe het juist werkt, maar het kan maar werken 😉 .
old man jose
Dat deed die van mij ook vroeger.
Kontakt uitlaten dan.
Gekke henkie
Grote kans dat de vlotter kapot is. Had ik bij mijn tractor ook. Vlotter vervangen en het werkt weer
jippe
Oke bedankt voor de reacties, ga er zondag ofzo wel ff naar kijken
brauheist
Vlotter afgebroke was bij me inter ook
erik9831
Idd, de vlotter kan het probleem zijn. Kan zijn dat hij bij het vullen van de tank gewoon is blijven hangen boven. Kan hem dan een keer losmaken en vullen. Als hij dan nog omhoog blijft staan, gewoon vervangen dan.

Moest blijken dat de vlotter toch omlaag staat, dan is het elektronische gedeelte van de vlotter zelf stuk. Slechte massa zou raar zijn, want dan zou hij leeg aangeven.

Mijn vlotter valt op leeg als ik de lichten aanzet ... 😄 Het is normaal dat je vlotter naar beneden gaat als je het contact afzet. Het zijn uitzonderingen waarbij dit niet gebeurd.
heimans
Ik weet niet hoe het bij zetor zit, maar als je die vierkante vdo temp metertjes had, dan zat achterop de meter een weerstand gesoldeerd, als die kapot was gaf de meter ook vol aan.
Valtra-Fordpower
Bij Zetor wil de draad van de vlotter naar de deksel toe nog wel eens net onder dat dekseltje afbreken, deze even opnieuw vast solderen en hij doet het weer.
Pascal
Had ik maar zo'n zuinige trekker!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 5341 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
7