Illustratie van:

Fendt Farmer 2 - verschil in langzaam en snelle uitvoering

Heb een snelle farmer 2 met een matige versnellingsbak maar ook nog een goede versnellingsbak (traag). Nu is mijn vraag kun je dit eenvoudig ombouwen of moet de hele bak gedemonteerd worden. Om van deze 2 weer een goed geheel te maken

mvrgr

Deel dit topic

Reacties

metaalman
Volgensmij heeft de 40 km bak en de andere 30 km
dalton
@metaalman volgens een kennis van mij had je een 20 en 30 km/u bak maar dat weet ik niet zeker. Die van mij loopt in ieder geval een kleine 30 km/u.

@fendt2 de hele versnellingsbak vervangen is vaak sneller gebeurd dan tandwielen over zetten. ( mits je het juiste gereedschap hebt zoals een rails )
fendt2
Heb 2 een die ongeveer 20 gaat en een die 30 gaat maar deze bak geeft meer lawaai. Maar heb ook nog een losse bak. Maar dat is een 20 km uitvoering. Nu wil ik graag de 30km behouden natuurlijk. Dus mijn vraag of de hele bak uitelkaar moet of dat er het verschil in de eind overbrenging zit
mccormickd320
@fendt2 beste weet jij soms of je het verschil tussen een 20 en 30 km per uur bak aan de buitenkant kunt zien? zo ja, hoe zie je dit?
fendt2
@mccormickd320 voor zover ik weet zie je het niet aan de buitenkant. Heb het verschil in omwentellingen geteld. Op die manier kun je het zien maar anders niet.
mccormickd320
@fendt2 oké bedankt
mccormickd320
@fendt2 oké bedankt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
10