Illustratie van:

John Deere 3040 - nokkenas

Heeft iemand of kent er iemand die een nokkenas van een 3040/3140 liggen heeft in goede staat?

eventueel een hele motor mag ook

Deel dit topic

Reacties

Snaky Bill
Moet je Effe contact op nemmen met; @tjerk w stuur die effe een mailtje die weet erg veel van John Deere voor die types.
mbvaltra
@Snaky Bill

@Tjerk bedoel je zeker
maikjohndeere
Handelsonderneming Soppe wel
Adri-JD850
Wat is er gebeurd eigenlijk omdat je een nokkenas of andere motor nodig hebt? Van jou uit zit Dennis Donkers het kortste bij in Boekel, is een tractor sloper met veel John Deere spullen.
deeremeneer
@Adri-JD850 Ik weet natuurlijk niet wat er precies bij hem is maar ik weet wel dat ze nog wel eens slijten door mindere olie en dan kun je de kleppen ook bijna niet meer stellen.
john deere3140
@Adri-JD850

welja het is een raar verhaal, mijn 3140 doet niet genoeg pk's, dus zijn we opzoek gegaan naar de oorzaak, injectors perfect afgesteld, kleppen perfect geregeld en geen pk's bij, dan hebben we de nokkenas opgemeten waaruit blijkt dat deze buiten de tolerantie valt.
Iets waar ik eigenlijk ook nog niet van gehoord hadmaar het is nu zo.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3040 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
6