Kuilgras 2013 aangeboden, ook 1e snee

Kuilgras aangeboden,

Grote hoeveelheid, mooi droog gewonnen

link.marktplaats.nl/786733972/
dx11

Reacties

jorn wijthmen
Helaas te ver weg maar mag ik vragen wat je prijs is?
rickjd
@jorn wijthmen
Kan voor transport gezorgd worden denk 😃
dx11
@rickjd Idd, geen probleem 😃
Valtrapowerr
Hee wat ik me afvroeg (zag foto op fb met bijbehorende reacties) waarom voeren jullie geen mest aan op het land op afstand en laten jullie het gras ervan wegrijden? dan vang je geld voor de mest, het gras, en je hebt er zelf geen werk aan 😄 of is dat een gekke gedachte?
Husqvarna
@Valtrapowerr
Doen wij ook, mest op het land geld toe, alleen zetten we er dan maïs op, daar heb je bijna geen werk van, ja met 't hakselen 3 wagens extra. Verkopen kan ook, maar altijd moeilijk en gezeur, laten ze het afweten. En dan maart/april willen ze ineens allemaal balen kopen, of eind augustus bestellen ze dure vrachtwagens met maïs.
dx11
@Valtrapowerr Vorig jaar ook gedaan, nu te koop aangeboden want er is een ruwvoer tekort blablabla. Maar ondertussen willen de boeren er geen drol voor geven. Daarnaast gras op stam verkopen zijn we geen fan van. Pa is altijd bang dat ze er een rommel van maken. En het land op afstand lopen de pinken, dat maaien we gemiddeld 1 keer
« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (dx11). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan