Illustratie van:

Zetor 4011 - Originele kleuren

Beste,

Ik was net bij een oldtimer fan en ik vroeg na een tijdje wet eigenlijk de originele kleuren zijn van een Zetor 4011 en hij antwoorde dat het altijd blauw met grijs was, toen ik thuis was heb ik wat geschuurd aan mijn rood met goud en ik vond de kleur blauw nergens terug. Weet er iemand wat de echte originele kleuren zijn?

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Blaauw is de originele oostblok kleur. Rood met goud is de export kleur.
Jan Ramon
@Fast Eddy weet je ook hoeveel er van gebouwd zijn??
Fast Eddy
Nee geen idee.
Patrick 2020
@Fast Eddy Tegenwoordig zie je ook steeds meer rode in t Oostblok vanwege het ophalen van de 'export' Zetors uit omringende landen (ook Nederland). Eerst worden ze hier tot op het bot versleten en dan gaan ze terug naar geboorteland Tsjechië voor de liefhebbers. 😛
ronald73
@Patrick 2020

Of ze verven de originele kleur over met rood omdat ze daarmee denken de trekker op te waarderen tot exportmodel 😄
Patrick 2020
@ronald73 Of omdat ze toevallig nog een potje rood hadden staan 😃
albert-fendt
Zetor-rood en zetor-goud
Ik zou graag mijn 4511 zoals origineel in Tsjechië in het blauw en grijs doen. Kan er mij soms iemand aan de RAL codes helpen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 4011 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
9